Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » SEGÍTSÉG! Bedagadt a szaporító...

SEGÍTSÉG! Bedagadt a szaporítószervem! Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Pár perce vettem észre, nagyon be vagyok tőle szarva.

Szinte anakonda vastagságúra duzzadt és lila árnyalatban pompázik. Ilyenkor meg doki sincs, mi a frászt csináljak!?

2009. aug. 14. 23:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem kellett volna bedugni a méhkasba :)

egyébként szerintem kamu a kérdés

anakondából tippelek erre

de ha mágis be van dagadva és lilul, ott valami vérellátási probléma van, és ha eddig nem hívtál ügyeletet, mentőt, akkor szerintem már igy dél felé mindegy

2009. aug. 15. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha kihívja az ügyeletet és az kimegy, akkor kifizettetik vele és teljesen jogosan. Szerintem jegeld le, vagy ha nincs jég akkor hideg vizes borogatás.Ha nem múlik akkor holnap reggel menj el a körzeti orvoshoz. Nem tudom hány éves vagy, de ha a szüleiddel élsz még, akkor nyugodtan szólhatsz nekik szerintem, ők biztosan többet tudnak neked mondani. A kék meg lila arra utal, hogy megütötted. Férfi vázas bicikli talán? Gördeszka a korláton? Fürdés után elesés a csempén?
2009. aug. 16. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!