Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi baj lehet a keringésemmel?

Edward Cullen ® kérdése:

Mi baj lehet a keringésemmel?

Figyelt kérdés
2 éve ritmuszavart észleltem magamnál. Aztán nem nagyon figyeltem. Most múlthéten vettem észre megint. Szerda és csütörtök este. Nem nagyon tudtam tőle aludni. Kértem az orvostól beutalót kardiológiára. Kaptam is 19. e hétfőn kell majd menni. Ezen a héten jöttem ki szüleimet meglátogatni mivel Angliába dolgoznak. Mikor megérkeztem fájdalmat éreztem közvetlenül a bal vállam alatt de aztán elmúlt. Másnap elmentünk a tescoba. Akkor a kocsiba megint éreztem de nem vettem figyelembe. Anyukám mondta ,hogy sápadt vagyok. 20 perc múlva megint éreztem. Leültetett de akkor már nagyon zsibbadt a 2 kezem és a 2 lábam. Majdnem elájultam. Kiabáltam ,hogy hívjanak mentőt. Nagy nehezen kijöttek és bevittek a kórházba. Megnéztek EKG val de azt mondták ,hogy a szívparamétereim jók. Beküldtek a sűrgősségire. 2 napig voltam ott. Vettek vért. Aztmondták ,hogy nem volt infarktusom és a szívparaméterek jók. Csináltak egy tesztet vér rögre is. Aztán egy CT-t. Azt mondták ,hogy minden értéket normálisnak látnak. De én nagyon rosszul éreztem magam mivel a második nap visszajött a rossz érzés. Kézfehéredés, jobb oldalon hátul fájt a hátam, bal karom zsibbadt. Az ájulás határán voltam. Próbáltam mászkálni ,hogy javuljon a keringés. Akkor egy kicsit jobb volt. De a karom színe folyamatosan változott, elfehérült majd visszajött a színe és zsibbadt. Úgy éreztem a fejem és a végtagjaim nem kapnak elég vért. Egyébként a bal vállam alatt szokott fájni elöl és hátul amikor kifújom a levegőt. Nem tudom mi lehet...

2012. nov. 14. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Üdv. a klubban :(

Tavaly voltam telejsen ugyanígy jódarabig, mentő vitt el stb. Semmi gondot nem találtak nálam sem, CT/szívparaméterek/véreredmény tökéletes volt. Azt mondták, hogy pszichésen vagyok teljesen padlón. Egy hétig táppénzen voltam, megpróbáltam minél többet aludni, kikapcsolódni. Elkezdtem sportolni is, egészségesen étkezni. Azt mondták, hogy a mellkasi fájdalom attól van, hogy a kevés mozgástól a bordaközi idegek "beálltak", vagy mi. lekopogom, de jó egy éve semmi panaszom nem volt, szerintem agyilag kellett túltenni magamat az egészen.

2012. nov. 14. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy egészen véletlenül pánikbeteg? Vagy csak eddig nem tudtál róla...

A mindent kizártak és még fennállnak a panaszok, akkor érdemes elgondolkodni, hogy esetleg máshol van a probléma.

2012. nov. 14. 14:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valamivel jobban érzem magam. Gyenge vagyok még testileg és fejben is. Vmikor érzek 1-2 helyen még fájdalmat. De ha nem figyelek rá akkor nem súlyosbodik. Remélem rendbe jövök. Hétfőn megyek kardiológushoz.
2012. nov. 14. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!