Hány éves korig és átlagosan mekkorára nő egy pénisz?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy az átlagos hímivarszerv:) méret 12 és 16 cm között van. De én ezt nem hiszem el és kicsinek tartom a a drágaszágom. 15 éves vagyok és "csupán" 14 cm hosszú, a másik kérdésem pedig az hogy ciki az (elsősorban lányok válaszát várom) ha még mellé ráadásul körül is vagyok metélve?2009. aug. 13. 09:02
1/7 anonim válasza:
Teljesen jó a méreted, a nők hüvelyében úgyis csak az első 5 cm-en vannak érzőidegek. Amúgy nem a hossz számít elsősorban, hanem hogy mekkora örömet tudsz okozni vele. A körülmetéléssel meg ne törődj, nagyon sokan élnek így, és semmi gondot nem okoz nekik.
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, ezzel egy kis lelket öntöttél belém:)
Esetleg megmondanád hogy te milyen nemű vagy?
Csak a komment értelmezése végett:)
2009. aug. 13. 09:20
5/7 A kérdező kommentje:
Ha ez számít, nem vagyok fogpiszkáló, és nem is muffin:)
Szóval nincsenek hurkáim, de a bordám sem látszik ki, tehát ottkörül vagyok:)
60 kiló 15 évesen.
2009. aug. 14. 13:47
6/7 anonim válasza:
Tök normális a méreted,egyébként tényleg olyan 13-17 cm-az átlag,persze vannak kivételek,de nagyon sokan kamuznak a te korodban,egyébként az sem mindegy az adott méret milyen magassághoz is társul,mert 12 cm egy 160-170 cm-hez is jó,de egy 180 cm-esnél már kicsinek tűnhet.
Ne aggódj,bőven nőhet még,de szerintem így is jó,sokan panaszkodtak itt hogy nekik meg még szőrűk sincs,meg kicsik,nekik sokkal rosszabb.Neked nincs miért szégyenkeznek.Milyen magas vagy?
7/7 anonim válasza:
Egyébként 15-16 éves korban kezd el főként nőni.De 18 éves korig nőhet,ez egyén függő,hisz van aki már 14 évesen elérte felnőttkori magasságát és cerka méretét,míg valaki még nagyon kisfiús fejlettségű 16-17 évesen is.Tök normális méreted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!