Rejtett heréjü voltam, ez kihat a termékenységemre?
Figyelt kérdés
2012. nov. 6. 12:15
1/7 anonim 

válasza:

Attól függ, hogy meddig állt fenn ez az állapot, kihatHAT rá. A legokosabb, ha megkérdezed a háziorvost, és ö adott esetben átutal megfelelö szakrendelésre.
2/7 A kérdező kommentje:
22 èves vagyok, 10 èvesen mütöttek de a mütött herèm kisebb valamivel mint a màsik.
2012. nov. 6. 13:05
3/7 anonim 

válasza:

Az, hogy az egyik here kisebb, mint a másik, az természetes állapot. Mindenkinél igy van.
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem a termékenységre igy is alkalmas vagy ,és ez a lényeg . Azért van kettő ,hogy legyen tartalék is .
Ha nálad a műtött nem üzemelne ,ott a másik.
Fel a fejjel !
5/7 A kérdező kommentje:
mièrt honnan tudatom hogy müködik e a herèm?
2012. nov. 6. 14:02
6/7 anonim 

válasza:

Elmégy orvoshoz és kivizsgáltatod magad
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta már megnõsültem. 2éve házas vagyok. 3 hónapos a kislányom. Mikor eldöntöttük johy szeretnék babát az elsõ alkalomra teherbe esett a feleségem. Ugyhogy abszolut nem hatott a termékemységre. Most vagyok 27éves.
2018. júl. 12. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!