Merevedéskor nem húzódik hátra a fitymám, lehet, hogy nagy. Viszont én is kissé nehezen húzom hátra és nehezen is húzom vissza, ez akkor amiatt lehet, mert túl nagy a makkom? (ránézésre nekem elég nagynak tűnik és nehéz 'ki- és bebújtatni')
Mereven nehezebben lehet hátrahúzni, hiszen ahogy írod is, nagyobb olyankor a makk, míg a fityma nem változik.
Azonban mereven is hátra kell tudni fájdalom nélkül húzni a makk mögé.
A szexuális együttlétkor a fitymának szabadon kell tudnia mozogni a makkon a hüvely falához való surlódásnál.
Nekem kisebb koromban merevedéskor egyáltalán nem tudtam hátrahúzni a fitymám, épp csak egy körömnyi része látszott ki a makkomnak, de idővel és az önkielégítés beindulásával teljesen eltűnt.
Ezt egyáltalán nem hozzáértőként mondom, de szerintem ha direkt úgy elégítenéd ki magad, hogy teljesen hátrahúzod minden mozdulattal akkor javíthatnál a helyzeteden.
16F
Nekem is ilyen gondom volt. Viszont én jóval hamarabb felfedeztem ezt. Úgy 11 évesen kb. Aztán a kézimunkától végül elmúlt. Először kicsit fájt hátra húzni.
Még mindig jobb, mint megműteni.
5-ös válaszolónál a pont!
Nekem ugyan ernyedten is szűk volt, ezért nem maradt más megoldás, mint a műtét (körülmetélés), viszont azóta sokkal jobban élvezem az együttléteket és természetesen higiénikusabb is, mivel nem tud "betúrósodni". És bizony a csajoknak is bejön...
"És bizony a csajoknak is bejön..."
Ne általánosíts! Lehet a te csajaidnak bejön, de az is lehet, hogy csak azért, mert a személyiségeddel elfogadtatod, ha ugyanis téged szeretnek, nem a farkadat, akkor az, hogy most bejön-e nekik vagy sem,... oly édesmindegy...
A többségnek önmagában még mindig nem jön be, ezt számtalan helyen olvasni. Attól még nem fog jobban bejönni a csajoknak, hogy pár körülmetélt csákó ezt állítja. Ez teljesen egyén és beállítottságfüggő. Kinek a pap, kinek a paplan... de egy biztos. Sokan jobban szeretnének fitymát hagyatni maguknak, legalább annyit, hogy a makkra is visszakússzon, ne csak a peremére, azonban az orvosok egy része átvágja a bizalommal hozzájuk forduló, bizonytalan, naiv, félős és legfőbbképpen tudatlan fiatalokat, pácienseiket és teljesen körülmetéli még a részlegest kérőket, (vagy el sem vállalja a részlegeset,) akár be is magyarázhatja a teljest részlegesnek, ezáltal sérül az önrendelkezési jog, beperelni viszont javarészt nincs merszük, az így is eléggé szégyenlős átb@szottaknak a műtőorvosukat, így csinálhatják mindezt büntetlenül.
Egy biztos, ha fitymát akarsz magadon hagyatni, jogod van hozzá, tisztítani meg ugyanúgy tudod, mintha nem lenne/rendben lenne a fitymád, és talán érdemesebb is így! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!