Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férfiaknak miért van kidudor...

A férfiaknak miért van kidudorodó erük, és hogy érik el hogy olyan legyen?

Figyelt kérdés
Hülyének tűnik a kérdés de nincs ki elmondja...
2009. aug. 11. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Ez attól függ pontosan melyik érre gondolsz. Ugye vannak hajszálerek, ezek kidudorodását semmivel sem lehet elérni, ez nem is igazán kidudorodás, hanem csak átlátszó, a nőknél is megfigyelhető. A kézfejen láthatsz vastagabb ereket, azokat a kemény fizikai munka edzi olyanná, akár nőknél is előfordul, de nem kívánom senkinek. Nagyon kellemetlen azoknak akiknek ennyire kilátszik. Tehát ez csak azért csatlakoztatható nemekhez, mert a férfiak arányaiban nehezebb fizikai munkát végeznek a nőknél. Remélem erre gondoltál, ha nem, akkor írd meg nyugodtan pontosan melyikre, akkor arra is válaszolok.
2009. aug. 11. 21:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nos ez azért van mert a kezük már sokat megvolt erőltetve,valakinek azért mert vékonya bőre!Nekem is nagyon eres a kezem persze sokat dolgoztam(fizikai munkát)!
2009. aug. 11. 21:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát a kar-ra gondoltam...
2009. aug. 11. 21:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A karra is ugyanaz vonatkozik, amely a kézfejre. Nehéz fizikai munka. De mondom, én tényleg nem ajánlom.
2009. aug. 11. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a fizikai munkától. Lehet öröklött hajlam miatt (érfal veleszületett gyengesége), a melegtől (ez kitágítja az ereket) és az adrenalin nevű hormon (stresszhormon) szintén értágító-pl. ha valaki nagyon mérges, nem tudom láttad-e már, hogy pl. a nyakán düllednek az erek - na ez pl. az adrenalintól van. Persze a fizikai munkától is, ezzel együtt a sporttól, testmozgástól.

22/L (ápoló)

2009. aug. 11. 22:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen láttam már.

Kösz a válaszokat

2009. aug. 12. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
igen, meg pl ilyen izmos pasiknak is eres a karjuk. sztem nagggyon sexy:D
2009. aug. 14. 00:48
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

A fizikai megterhelés kihozza az ereket.

Valaki említette fent, hogy nőknél is előfordul.

Hát erre csak annyit, hogy nézzetek meg pár Madonna képet.

100%, hogy meglátjátok a kezén.

2009. aug. 16. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Az öregeknél is elöfordul, hogy kidudorodik még a vénasszonyoknál is. Nekem egyszer annyit gépeltem, hogy a kézfejemen totál kidudorodtak az erek ez tartott kb 15-25percig aztan visszamentek.

15/f

2009. aug. 21. 16:56
 10/10 anonim válasza:
Gyúrás vagy nehéz fizikai munka. Vagy fapp :D xD
2016. nov. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!