Nem jön le a hímvesszőmről rendesen a bőr. Mit tehetnék?
Tudom, hogy általános kérdés, de:
-Mennyire fog fájni?
-Megmarad a nyoma?
-Lehetséges, hogy teljesen körülmetélnek? (pl zsidókat)
-Miben lesz másabb?
-Kell fizetni zsebbe az orvosnak? (ez sajnos jelen helyzetben elég nehézkes lenne)
Őszintén szólva nagyon félek tőle, de szerintem senki sem szereti ha a szerszámát birizgálják.
1.Nem vészesen, én anno 16 évesen lazán kibírtam
2.Hát mivel levágják a fitymád , megmarad, de a vágások kisimulnak.
3.Igen, lehetséges, engem ugyanilyen problémával metéltek körül RÉSZLEGESEN
4.Ha részleges, akkor az önkielégítéssel sem lesz gond, ha teljes akkor ezt mástól kérdezd, nekem részleges volt :).
Meg kell majd szokni hogy "csupaszon" ott lóg a gatyában, dörzsölődik.
5.Nem kell, csak ha akarod :D
Én remegtem a műtét után 1 hétig, mert azért kibírni hogy 1 órán keresztül birizgálják.. kellemetlen :D.
Nem kell beutaló, egyszerűen bejelentkezel és vársz míg hívnak
Szappanos vízzel?? Jézusom! A szappannal éppen azt lehet elérni, hogy a bőr kiszáradjon, és ez a hegeknek egyáltalán nem kedvez! Mekkora hülyeség ez!
Egyébként meg nem "urUlógus" az orvos, hanem "urO-lógus"!
Metélni meg csak végszükség esetén kell, addig fentebb vannak alternatívák, próbálkozz meg velük! Mit vesztesz azzal, ha utánanézel, és megpróbálod?
Bocs, de mindjárt azzal jönni, hogy tuti körülmetélés lesz a vége azért eléggé erős feltételezés.
Hátrajön a fitymája, majdnem teljesen. Ez már-már tök jó, a fityma eltávolítása egy ilyen lájtos esetben teljesen kontraindikált, főleg mert a legtöbb esetben a saját két kezével is tudja nyújtani a bőrt. A fitymafékkel már macerásabb a dolog, az nem nyúlik olyan könnyen mint a bőr többi része, de ha egyáltalán az a kritikus része itt a dolognak, és műtétre kerül a sor, bőven elegendő csak azt átvágatni.
Kérdező: mi pontosan a helyzet? inkább a fék túl rövid, vagy a bőr szorítja el körben a makkot? Van-e bármilyen egyéb elváltozás a bőrön, vagy csak szimplán mindig is ennyit tudott és egyszerűen csak természeténél fogva szűk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!