Miért van az, hogy a 13 éves unokámnak még mindig akkora a fütyije mint 2-3 éves korában?
A kérdés nem kamu.A fürdetés abban nyílvánul meg,hogy meg mosom a hátát.
Külömben erről az oldalról jelentkezett egy orvos aki vidékről feljött pestre a barátjához és megnézte a gyereket.Az aggályom nem alaptalan.Ez volt a célom a kérdéssel, amit egy orvos komolyan vett,és megpróbál segíteni.
Szerintem ez az oldal a segítségre szorulóknak szól,amit nagyon jónak tartok.
Kedves nagymama!
Én egy 14 éves srác vagyok és hidgye el nekem, hogy nincs probléma. Én méginkább egy túlsúlyos gyerek vagyok és nekem is azzal vannak problémáim hogy amikor zuhizok tesi után mondják, hogy neked mien kics, de engem ez nem zavar mert ha valami úgymond felizgat akkor azonnal akár 15 cm-re is megnő. Nem vagyok egy szégyenlős tipus, úgyhogy ha nem hiszi al megbeszélhetnénk egy találkozót ahol ezt megmutatnám, természetesen perverzkedés nélkül. Tudom, hogy a fiú életében ez még probléma lehet és próbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!