A fiúk/férfiak miért nem törlik meg a kukijukat pisilés után?
én speciál nem megmosom hanem megtörlöm.általába van nálam zsepi ha nincs akkor még várok 5 másodpercig és csak rázom:D.
amúgy nem tudom mi ez a nyivákolás a férfiak egy kicsit igénytelenebbek mint a nők.(tisztelet az egy-két selyemfiunak)ők nem válogatósak megesznek szinte mindnet amire egy két nő azt mondja . jáj fúj,hogy birod azt megenni ?olyan undi. mi se csesztetünk téged ,hogy vérzel ott alul és nem foghat fel mindnet a tampon mert pl olyan helyen vagy ahol nem cserélheted. te is szoktáll izzadni amibe szintúgy van egy kis vizelet az nem undi?
nem szoktam összevérezni a bugyimat. :)
(alig vérzek, mert tablettát szedek)
de régebben is csak 1-2-szer volt, mert mint majdnem minden nő, én is használok tisztasági betétet a tamponhoz.
hát nemtom... én igazából leszarom :D
ált. ha sietek lepisálom a gatyám is x3
Maximálisan odafigyelek, hogy ne legyen Jaffa foltos az alsó nadrágom, de ez gyakorlatilag elkerülhetetlen.
Ezért nem kell fehér alsógatyát hordani, és nem lesz probléma többet a folt.
kösz Nektek, örülök azért, hogy egyre többen megtörlik. :)
(én mindenkit felpontoztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!