Mekkorának számít 14 cm-es pénisz? 17/f
Osztom az előttem szóló lány véleményét. Élő példája vagyok.
23 vagyok, 16 centis nekem, és megőrülnek érte ma nők. Pedig nem vagyok egy Brad Pitt imitáció, nem tartom magam helyesnek.
De miután egy csaj ágyba bújt velem, nem akar onnan kimászni.
A lényeg, hogy tudd jól használni, ne érdekeljen, hogy akkora, amekkora. Volt olyan haverom, aki büszke volt a 21 centijére, de a lányoktól csak annyit hallottam, hogy néha nem állt fel neki, amikor meg felállt, nem bírták leszopni, illetve csak fájdalmat okozott nekik odalent, mert képtelen normálisan behatolni, egyszerűbben szólva: nem ért a puncihoz. És ő is csak rinyál, hogy még senki se tudja leszopni és a csajok mind csalódottan távoznak tőle, engem meg közben felzabál a többi. :D Örülj, neki hogy ekkora van Neked! ; )
19-es kommentre (Ha azt hiszed, hogy a szexuális örömszerzés a méreten múlik
akkor nagyot tévedsz...)
Hát, ha azt hiszed, hogy a mérettől nem függ, akkor meg Te tévedsz. Az csak szöveg, meg demagóg duma, hogy nem a méret számít. Kérdezz meg egy őszinte, nem szemérmes nőt. Igenis számít a méret, okoska, nagyon is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!