Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez a pénisz "torna" hatásos...

Ez a pénisz "torna" hatásos lehet?

Figyelt kérdés

[link]

ezt olvasgattam végig.

Lehet benne valami? kb 7000 ft a könyv , megérné megrendelni?

17 éves fiú vagyok a péniszem kb olyan 12-13 cm állva. Tudom , és ne is írjátok hogy a méret a lényeg de így annyira nincs önbizalmam . Mert alapból szerintem olyan átlagos vagyok, sportolok és intenzíven de emiatt nem merek csajozni... Tudom hülye vagyok , de mégis akkora + lökést adna már 3 4 cm is...

Nah de a lényeg ebbe van valami tényleg? Mert akkor most megrendelném és akkor már nyárra ha működne lenne végre önbizalmam

2012. okt. 23. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehát nem is a hossz a lényeg, inkább a vastagság. (Már akinek ez elvárás.)
2012. okt. 23. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
az ilyenek mind parasztvakítás...
2012. okt. 23. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Viccelsz? Ez a hossz bőven elég.

A vastagság a lényeg. Minél vastagabb, annál jobb.

2012. okt. 23. 19:33
 4/6 anonim válasza:
még nőni fog, az ilyen könyvek pedig mind ámítások,amúgy meg teljesen normális méret 19/L
2012. okt. 23. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne rendelj Te semmit.

Ne csinálj másnak jó üzletet,csak a pénzed fogy !!

2012. okt. 23. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt felejtsd el, marhaság. Ha már mindenképpen intimtornázni akarsz, akkor Kriston intim torna férfiaknak. Nemrég kezdtem el, kicsit fura az elején, de nagyon jó. Nagyobb nem lesz tőle a kéjdorong (nekem nem is ez volt a cél), de sok más dologra viszont megoldás és megelőzi a későbbi bajokat. Amúgy az a 12-13 cm egyrészt nem kicsi, másrészt még nőhet is. Harmadrészt - hidd el - nem akarsz olyan nőt még rövid távra sem, aki annak alapján ítél meg, hogy mekkora a dákód.
2012. okt. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!