Mitől lehet az, hogy fáj a hasam, sőt nagyon fáj a hasam! Aztán másnap reggelre pár csepp zselés anyagot találok a gatyámban. Ez kb. pár hetente fordul elő. Mi lehet ez? Nincs valami gyógymód erre az egészre?
Hali!
˙
_ Hány éves vagy?
_ Mióta van ez?
_ Mennyi időnként (milyen rendszeresen) fordul elő a hasi fájdalom? Csinálsz/Eszel vmi olyat, ami kivált6ja ezt a fájdalmat? Nem vagy esetleg akkortájt a szokásosnál stresszesebb, ingerültebb?
___ Milyen intenzitású fájdalomról beszélünk? (Erősségileg 1-10-ig)
___ Milyen JELLEGŰ fájdalomról beszélünk? (Szúró, égető, zsibbadó, elnehezedő, lüktető, szakító/hasogató, tompa, éles,... stb.)
_ Amikor nagyon fáj a hasad,...
___ A hasad nyomásérzékeny?
______ Görcsöl is?
___ Van székleted?
______ Ha igen, milyen a színe, a szaga, és az állaga?
_ Hol van ilyen zselés anyag?
___ Milyen színű/szagú?
___ Vél7ően honnan jön ki? A végbélből vagy a péniszedből?
___ Mekkora mennyiségről van szó?
_ Orvosnál voltál már vele? Mit mondott rá?
˙
Üdv: EE
Oké, akkor kezdjük elölről.
Fentebb írtam kérdéseket, szépen széttagolva. Uígy széttagolva légy szíves egyenként válaszold meg, mert most megint leírtad ugyanazt, amit nagyjából eddig is tudtunk, így azonban nem jutunk egyről a kettőre, ha te a választ ennyire összecsapod.
Részletes választ szerettem volna, ezért a széttagolás!
Kezdd elölről! Ha neked úgy egyszerűbb számozd meg a különböző sorokba írt kérdéseket, és úgy töltsd ki a kérdőívet. (Nyilván én sem véletlenül írtam ezt így! :-T)
Üdv: EE
>... és légy szíves az ÖSSZES kérdésre válaszolni szíveskedjél. Köszönöm.
(Igaz, ezt 19 évesen neked már magadtól tudnod ill. csinálnod kéne...)
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!