Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet valami here Probléma?

Márkez kérdése:

Lehet valami here Probléma?

Figyelt kérdés
Az van, hogy A bal herém lejeb van mint a jobb.. és nagyobb is de ez állítólag normális.. de a bal here mellet ilyen Vezeték szerűségek vannak De vastagabb mint a jobb oldalon jóval és sűrűbb is .. ja és ha a Bal herém végén Ha meg nyomom fáj.. de az is szerintem normális!! Kérdéseket várom !! légyszíves segítsetek! és normális választ!! köszönöm

2012. okt. 21. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Hereviszér.
2012. okt. 21. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit mi saját magunk is kitudunk tapintani azok az ondó

vezetékek ,ebből 2 van ,meg a zacsi izomzatát,ez bizony egy hálózat .Nem gondolom hogy valaki ereket tapogasson ki

magán ,még akkor is ha ez visz ér lenne .

A többi valóban úgy van ahogy kérdező leirta,normális .

2012. okt. 21. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
1 kommentelő az mitől alakul ki? ha meg erőltetem magam attól lehetséges ?? mert én nem rég gyúrtam és azóta az ágyékom is fáj... de a herevisszér mitől alakul ki??
2012. okt. 21. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy 15 éves vagyok..!! ha ez számít valamit?!
2012. okt. 21. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden férfinál az artériák, vénák, idegek, és ondóvezeték rendszere tartja a kapcsolatot a herékkel és segít annak vérellátásában. A vénák szállítják a testből a vért vissza a szívhez, irányítják a véráramlatot.

Néha azonban a vénák rosszul működnek, s a véráramlási iránya ilyenkor ellentétes. Ekkor a here és a hereburok vénái kitágulnak, meghosszabbodnak és kanyargóssá válnak. Ezt nevezzük here visszértágulatnak, vagy orvosi nyelven varicocele-nek.

A here visszeresség tünetei

A legtöbb esetben a betegség tünetmentes. Fekvő helyzetben a vénák normális tágasságúnak tűnnek. Előfordul, hogy csak a herezacskón keresztül tapinthatóak a tágult vénák. A tünetek jelentkezését gyakran meleg időben, kemény edzés után, vagy sok ideig tartó állás vagy ülés alkalmával tapasztalni.

A jelentkező tünetek a következők:

fájdalom a heré(k)ben

a here kisebb a visszértágulat oldalán

húzó, nehéz érzés a herezacskóban

kellemetlen érzet a herezacskóban

2012. okt. 22. 03:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!