Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 évesen urológusnál?

17 évesen urológusnál?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék elmenni egy urológushoz megvizsgálni a péniszem. Kimondottan nincs semmi bajom, talán egy kicsit rövid a fékem(olvasgattam itt témákat :D ,) de ez nem fáj meg ilyenek. Igazából azért szeretném megvizsgálni mert általános alsó óta nem igazán látta orvos és kíváncsi vagyok minden rendbe van-e. :)

NADE a gond: Ilyen helyzetekben eléggé félénk vagyok sajnos.. Mit csináljak? Mindig beugrik valami hülyeség a fejembe.. pl mit mondjak a dokinak v. mi van ha fel fog állni..

2012. okt. 20. 20:48
 1/5 A kérdező kommentje:

Ilyenem van:

[link]

de ez engem nem zavar igazából semmiben.. Hogy is mondjam, csak azt szeretném ha egy egészséges, szexin kinéző dákeszem lenne.

És én pár emberrel ellentétben várom EE/33 (bocsi ha rosszul írom a neved!) válaszait!

2012. okt. 20. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
39%

Erre igazán az EE. szak hozzászóló tudna választ adni .

Reménykedj ,olvassa kérdésed .

2012. okt. 20. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Bemész, hogy vizsgálja meg , blablabla, és ne félj, egyáltalán nem fog felállni! :D
2012. okt. 21. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj el, és mond, hogy egyszerűen törődsz az egészségeddel, és szeretnéd megvizsgáltatni magad, hogy minden rendben van-e. Ha valóban úgy látod rövid a fitymaféked, akkor máris van egyéb indok is a vizsgálatra.

Attól, hogy merevedésed lesz, nem kell félned, mert az izgalomtól (ami ugye negatív lesz ebben a helyzetben), lehet, hogy még összébb is fog húzódni a péniszed.

2012. okt. 21. 03:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Hali!

Igazán jólesik az a bizalom, amivel megtisztelsz, azonban azért, hogy a véleményemet kikérd, még nem feltétlenül muszáj egy új topikot is nyitni! >>Privi-üzenetben MINDENKI számára elér7ő vagyok, és ott bárkivel sokkal személyesebben el le7 beszélgetni akár erről a témáról is. Nyilvánosan egy problémát am. sem fogunk tudni megoldani az esetek többségében, mert vannak olyan dolgok, amelyeket az emberek nem szívesen tárnak a közönség elé, ezért egy félénk segélykérő ill. fórumozó sokkal nyugodtabb és oldottabb tud lenni egy ilyen közegben. (Az eddigi tapasztalataim legalábbis egyértelműen ezt mutatják.)

˙

A kérdésedre reagálván,... az általad belinkelt oldalon egy enyhe fitymaszűkület lát6ó. Ha neked ilyened van, az még nem feltétlenül le7 vészes annyira, hogy ahhoz komolyabb beavatkozás, vmint műtét kelljen. Ha ezzel együtt vagy ettől külön rövid fitymafék is társul, ott már megfontolandó le7 egy esetleges beavatkozás (fékátvágás + keresztirányú bemetszés) elvégzése, persze ez is függ a fék rövidségétől.

Ezekről a problémákról -- hogy most feltétlenül kell-e műtét vagy még nem feltétlenül szükséges ez -- látatlanban nem le7 nyilatkozni, éppen ezért ezt így nyilvános kereteken belül nem is szoktam. Javaslatot tenni beavatkozásra csak a probléma megtekintését ill. vizsgálatát követően lenne/van értelme, elvégre az urológus sem vállal semmiféle műtétet úgy, hogy előtte nem tudja, mit kell műteni, mennyire és miért!? Igaz?

"Hogy is mondjam, csak azt szeretném ha egy egészséges, szexin kinéző dákeszem lenne."

_ Ez így most ebben a formában eléggé furán, zavarkeltően hangzik. A fitymaszűkület és a rövid fék egy-egy kelle(me)tlen elváltozása a pénisznek, de attól még az le7 egy csaj szemében abszolút szexi.

A félénkség meg önmagában még nem probléma, ez ne bátortalanítson el! :-o

Én éppen emiatt szoktam sokat beszélgetni a saját praxisomban kezelés előtt a pácienseimmel, ha esetleg nem tudják, mi vár rájuk a kezelés során, hogy ne érezzék magukat kellemetlenül, és kényelmetlenül. (Félreértés ne essék, továbbra sem vagyok orvos, és most nem elsősorban a nemi szervek vizsgálatáról, vagy teljeskörű kivizsgálásról beszélek, hanem a saját egészségügyi szakmámban nyújtott kezelési formáról, amely a mozgásszervrendszerhez kötődik. De jelen állításom a tapasztalatok szerint uúgy megállná a helyét szvsz. az előbbi két vizsgálat esetében is.)

Az esetleges spontán erekció a vizsgálat alatt nem gyakran fordul elő. Ha nagyon zavarban vagy, meges7 ugyan, de ez eléggé ritka. A doki meg nem fogja félreérteni, hiszen ő ezzel foglalkozik, benne van a pakliban, hogy merev lesz a fütykös. Én személy szerint úgy glom, így könnyebb egy esetleges fitymaszűkületet ill. rövid fitymaféket is vizsgálni, mint petyhüdten, szóval emiatt ne fájjon a fejed! Nem lesz gáz! ;-)

˙

Van még kérdésed, kedves Kérdező? :-)

Üdv: EE

2012. okt. 21. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!