Körül szeretném magam metéltetni, nem szűkülettöl csak mert azt hallottam, hogy szebb van valami hátránya?
"Nincs hátránya, inkább egészségesebb, szebb, higiénikusabb. Nem te vagy az egyedüli aki "csak úgy" megcsináltatja! A barátnőd / feleséged hálás lesz majd érte!"
Jah hogyne ekkora hülyeséget a bolha hintás pénisz a legjobb a világon D:
Bocs részemről el sem tudom képzelni a természet így adta.
Különben is ha megkeményedik így is kevés rajta a felesleg.
Lehet hogy az a baj :) hogy Magyar mérettel rendelkezem
Egyszer láttam ilyet a strand zuhanyzójában hát elég vicces volt alapjáraton ott vöröslött a mütyürke úgy nézett ki mint egy érett csikló!
Jól gondold meg mivel a párod alapjáraton is látni fogja.
"Jól gondold meg mivel a párod alapjáraton is látni fogja."
És akkor mi van? A makk olyan testrész amit rejtegetni kell?
Te talán duplán éreznéd magad ettől meztelennek?
Ebben mondjuk van valami, mert a fityma "öltözteti" is a makkot, de ez nem hátrány a körülmetélésnek!
Abban egyet értek -ahogy már korábban írtam is-, hogy nem véletlenül teremtette a természet a fitymabőrt. A makk a férfi legérzékenyebb testrésze, védeni kell.
De: ha a kérdező szeretne körülmetélt lenni, ez legyen az Ő döntése.
Azt is remélem, hogy minden gyereknek is majd felnőttként a SAJÁT DÖNTÉSE lesz az, hogy csonkoltatja valamijét és nem a beteges anyuka meg apuka kedvéért lesz levágva valamije, amije aztán lehet, hogy hiányozni fog neki.
Mint ahogy pl nekem: nekem csak problémákat okoz a fityma hiánya és az undorító vágás, a feszülő bőr és a kiszáradó makk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!