Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt valakinek olyan ismerőse...

Volt valakinek olyan ismerőse aki kómában volt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen nekem a nagybátyám (anyumnak az öccse) autóbaleset miatt (elütötték).

Miért kérded?

2012. okt. 18. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
És meddig?felébredt? mi történt vele? Az én barátom is kómába esett autóbaleset miatt,de neki a máját is cserélni kellett újra,meg a feje sérült! Ennek egy hete,ma esett kómába!
2012. okt. 18. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen szerencsére felébredt.

Neki "csak" a feje sérült, már nem emlékszem meddig volt kómába pontosan (rég történt) de hetekig.

Minden nap volt bent nála valaki és mindig beszéltünk hozzá. Olyan volt mintha csak aludna.

Majd felébredt és semmire nem emlékezett a balesetből. Azt sem tudta hol van és miért. Szerencsére minket és a környezetét megismerte, úgymond nem kellett elölről kezdenie semmit (evés, beszéd, járás) viszont amikor kiengedték az otthonát sem ismerte meg. Nagyon nehéz és szörnyű volt, de a családja és rokonságai barátai segítségével, ma már újra dolgozik és éli a hétköznapi emberek életét.

Nagyon sajnálom a barátodat, tudom most min mész keresztül és csak azt tudom neked mondani hogy kitartás és pozitív hozzáállás bármennyire is nehéz.

Kívánom nektek is a legjobbakat.

Ha bármi kérdésed lenne vagy bármi nyugodtan írj.

2012. okt. 18. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként ép biciklivel tartott hazafelé az út szélén, nem volt biciklis út, de volt rajta láthatósági mellény bár nem volt sötét, és egy részeg ukrán vezető elgázolta. 2 km-re az otthonától ütötték el.
2012. okt. 18. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nagyon nehéz mert mindez Londonban történt így most ott is kezelik,bár szülei haza szeretnék hozni Pestre! Nem tudunk valahol privátban beszélgetni?
2012. okt. 18. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!