Kis pattanás szerű fehér izék vannak a péniszemen, mik azok?
Figyelt kérdés
Nem is tudom mihez hasonlítsam.... talán olyan mint a miteszer. Némelyiket ki lehet nyomni mint a pattanást és akkor fehér színű váladék jön belőle, de a legtöbbet nem tudom kinyomni és azok kisebbek is. Már kb. 12 éves korom óta ilyenek vannak a péniszemen, most vagyok 18. Nem viszket, nem fáj vagy ilyesmi, csak zavar. Netdoktoron kérdeztem már ugyanezt, ott azt írták, hogy egyszerűen csak kamaszkori mirigyek megnagyobbodásáról van szó. De ez mikor fog elmúlni, 10 év múlva? 20 év múlva? Nincs rá valami kenőcs, ami leszárítja?2009. aug. 7. 12:05
1/2 anonim válasza:
Nkm még most is vannak de engem nem zavarnak. De alitolag nem szabad kinyomni mert befertőződhetnek 20/F
2/2 anonim válasza:
Nekem is megvannak még, 34éves vagyok. Más ügyben voltm bőrgyógyásznál, azt mondta faggyúmirigyek. Sokáig azt gondoltam, hogy herpesz, de szerencsére nem az. Gondolj bele, a lánynak még jó is, mintha érdesített lenne. Ne aggódj, az a lényeg. ÉS NE NYOMKODD!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!