Relatív fitymaszűkületem van. Milyen problémákat okoz ez a szex terén?
Voltam urológusnál. A doktornak semmi kedve nem volt velem megvitatni a kérdést. Annyit mondott, hogy amíg nem okoz problémát nem kell vele semmit sem csinálni. Megkérdeztem milyen problémákat okozhat de erre meg nem válaszolt, csak annyit kérdezett okoz-e MOST problémát. Most tényleg nem okoz, de még szűz vagyok ergo nem tudom szex közben milyen gondokkal jár. Amúgy szörnyen fel vagyok háborodva, hogy ennyire semmibe vettek a rendelésen. A doktor kb úgy beszélt velem mint egy hülyével. Kérdezett de nem hallgatott meg, nekem nem is mondott semmit csak lediktálta a diagnózist egy hölgynek, aki begépelte. Mikor rákérdeztem valamire a már lediktált diagnózisból idézett, pedig mást kérdeztem.
Ilyen helyzetben az ember elég kényelmetlenül érzi magát és szerintem elég szemétség, hogy így viselkedett. 17 éves vagyok és szerintem normális lett volna, ha pár alapvető dolgot elmond. Ehelyett a végén kb kitessékelt a rendelőből. Mi a véleményetek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!