Ajánlanátok üzleteket, ahol hideg ellen férfiaknak is
árulnak harisnyanadrágokat?
Nekem a nylonnak az anyaga kényelmesebb, kellemesebb. :) A 100 denes egész jól melegít. De kinek mi jön be, próbálj ki egyet és akkor kitapasztalod, neked melyik jobb. :)
2012. okt. 12. 07:53
12/17 A kérdező kommentje:
Melyik az a bolt? nem néznek ferdén a női eladók? régebben majdnem bementem Calzedoniába,női eladók mintha UFOT-t látnának aki vért ivott,kb. úgy néztek rám...meg egyébként,engem a férfi harisnyák érdekelnek,nem tudom,hogy van-e nylon.De mondjuk most már egyre inkább nem érdekel,nem fogok állandóan felfázni,fázni télen.
Én ovodás korom óta megszoktam ezt.Akkor még a bordás pamutharisnyanadrág volt csak a gyerekek számára.Ma már rengetegfélét lehet kapni.Pamutot viselek,lábfejest,vagy anélkülit a farmernadrág alatt,és munkában is,ha hideg van.A nejlont nem veszem fel,fázok benne,csúszik,szakad,büdös,és kényelmetlen is.Ezért maradok a pamutnál,sokkal kényelmesebb mint a jégeralsó,vagy a mackónadrág.Ha pamutharisnya kell,akkor Budapesen a Váci úton van egy zokni-harisnya nagyker a Duna plazaval szemben.Na ott minden van,mivel elég nagy üzlet.Még hagyományos bordás pamutharisnyanadrág is van,igaz lábfejnélküliek.A l.fejesek sima felületűek,de én mindkettőt használom,utóbbihoz nem kell zoknit keresni.Tehát mindenféle zokni-harisnya van,az s-től az xxl méretig,és nagyon jó minőségűek.Én több mint 10 éve odajárok,te is tehetsz egy próbát.Sőt férfiharisnya is van pamutban,és slicces ha erre gondolsz.Megközelítése a 3-as metróval a gyöngyösi utcánál kell kiszállni,vagy az 5-ös busznak pont ott van a végállomása.Örülök,ha segíthettem a válaszommal.
2012. okt. 16. 19:19
14/17 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm,sokat segítettél, pont ilyen válaszokat szeretnék,mert így kapok pontos üzletcímeket is.
Én jégeralsót szoktam hordani. :D
[link] 2012. okt. 28. 12:08
16/17 anonim válasza:
Én már vagy 30 éve hordok harisnyanadrágot férfi létemre, családos két gyermekes apuka vagyok. Nem érdekelnek az előítéletek és a vélemények, csak a saját komfortérzetem. Éppen ezért hőmérséklet függvényében én egész évben még térdnadrággal is szoktam viselni 15-dentől 70-den ig nylon harisnyanadrágot. A 15-denes pl slicces férfi harisnyanadrág és nagyon jó komfortérzetet biztosít számomra az átmeneti tavaszi, és őszi, illetve hűvösebb évszakokban térdnadrággal viselve.Ha nincs -15,-20 addig én csak 20 és 40-den közötti harisnyanadrágokat hordok.Tájékoztatásként ne feledjük a harisnyákat nem csak a hideg ellen lehet alkalmazni, hiszen még több előnyös tulajdonsággal is bír, ide értve a kompresszió hatásának köszönhetően az érrendszeri problémák kialakulásának megelőzését.stb még sorolhatnám,de nem ez a téma. Vissza térve témához én hazai viszonylatban a hdi.hu oldalon szoktam vásárolni férfiaknak szánt nylon harisnyát, van náluk vagy 10-féle vékonytól vastagig.
És van sok női változat amit kedvelek ,és szoktam rendelni. Ajánlom mindenki figyelmébe főleg a lányoknak is.
Üdv mindenkinek.
2012. dec. 6. 10:25
2012. dec. 7. 09:16
Kapcsolódó kérdések: