Volt már valakinek három fitymafék műtétje?
3?? Én olyanról se hallottam még, hogy valakinek 2x műtik...
Ha csak a fitymaféked rövid, akkor ne akarj még részleges körülmetélést se. Inkább menj el egy olyan helyre, ahol lézeresen műtenek és többé nem lesz problémád a fékkel. Nekem is ilyen módszerrel csinálták(elégetik a fitymaféket).
Szűkületed nincs?
Bemetszik? Biztos, hogy a fékeddel van probléma? Mert azt meghosszabbítani szokták(vagy eltávolítják, mint nekem) és utána általában már nincs vele probléma. Nem a fitymád szokott berepedni a nyílásnál?
A szűkületnek 2fajtája van:
1, Abszolút szűkület, ebben az esetben lankadt állapotban se tudod hátrahúzni a fitymádat, annyira szűk a nyílás és feszül.
2, Relatív szűkület, ennél csak merev állapotban nem tudod hátrahúzni, vagy, ha sikerül is, akkor kényelmetlen és feszül.
Az abszolútnál teljes metélést szoktak alkalmazni, a relatívnál meg változó. Vagy bemetszik, vagy részleges metélés stb. Nem ez a problémád inkább?
Hali!
3X??? :-o
Na erre én is kíváncsi lennék, 2x uis még csak ért7ő lenne, na de 3x végezni fékműtétet,... Mit csex7tek el ennyire, h. harmadjára is szike alá kelljen feküdnöd?
_ Miféle fékbeavatkozásaid voltak eddig, mikor, és mi indokolta az újabb beavatkozás elvégzésének szükségességét?
_ Hány éves vagy?
Üdv: EE
>...
A fitymaszűkületről 1ébként bővebben az alábbi topikban találsz részletes, közért7ő, fotókkal is illusztrált ill. szemléltetett információs anyagot, de a fenti kérdésekre jó lenne, ha majd válaszolnál! Ok? :-)
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
Üdv: EE
"Bemetszik? Biztos, hogy a fékeddel van probléma? Mert azt meghosszabbítani szokták"
Bemetszeni is szokták keresztbe, majd hosszanti irányban összeöltik. Gyakorlatilag így "nyújtják meg".
Ha 3x is gond van a fitymafékeddel, akkor nagyon nem jól végezte a doki a munkáját!
Köszönöm először is a sok választ. Megnéztem a linkeket is amit EE belinkeltél. Először is, az első fitymafék műtétem több mint egy éve volt.Azt megcsinálták használtam a pisztolyt egy darabig jó is volt,:) de egy idő után szexnél ismét berepedt ott ahol "bemetszette". visszamentem megnézte látszottak is a forradás nyomok, azt mondta a doki hogy még egy fitymafék műtét. Megcsinálta ezt most nyáron, aztán ki is vártam az egy hónapot hogy ne tegyem magamévá a csajomat :) aztán mikor csinálni akartuk benyúlt a gatyába elkezdett kézzel játszani vele és egy erőteljesebb húzástól úgy beszakadt nem repedt szakadt, hogy rendesen folyt a vér, és ez is ott volt ahol előtte "bemetszette". úgyhogy én most már nem tudom hogy mi van, az első kettő műtétet is két különböző doki csinálta, most a harmadikat is egy másik csinálná majd. mert mondták hogy nézzek mást hátha az majd mond valami okosat. Fitymaszűkületem pedig szerintem nincs, megnézegettem a képeket nekem teljesen hátra lehet húzni, ha merev ha nem.(doki is "cibálta" szerintem észre vette volna ha szűkület van. csak merem állapotba ha feszül(értem itt,hogy ha beakarom csempészni a punciba és szűkebb :) )
egyébként 25 éves vagyok. és elnézést a fogalmazásért de ami a szívemen az a számon, és így szerintem legalább érthetően mondtam el. szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!