Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 180-as pasi, prosztata problém...

180-as pasi, prosztata problémákkal. Minden étkezés után hasmeses vizszerü széklet . Mi állhat ez mögött? Daganat? Milyen következményei lehetnek ennek az állapotnak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 17:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Más tabuként kezelni és más felelőtlenül riogatni. És ma amúgy is divat, hogy fáj a feje valakinek és már azon szenved, hogy neki biztos agydaganata van, de azért orvoshoz el nem menne...
2009. aug. 6. 11:26
 12/13 anonim ***** válasza:
voltál azota orvosnál miert nem válaszolsz
2009. aug. 9. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem válaszol, mert egy hasmenést itt nem orvosok ráknak diagnosztizáltak...ne haragudjatok, de ha ennyi alap nélkül nekem mondanának valamit, akkor én sem írnék inkább semmit. Az ételmérgezés vagy ételfertőzés a legvalószínűbb, erre itt vastagbélrákkal diagnosztizálnak egy hasmenést. Ha ez így lenne nem lenne rákmentes ember a világon.
2009. aug. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!