Caspian14 kérdése:
Hogy lehet az, hogy 13 éves fiú vagyok és van egy olyan 2 centis mellem (többi lent)?
Figyelt kérdés
Az a 2 centi nem izom hanem nem tudom mi, pedig erős testalkatú vagyok(úgy értem kockás has izmos kar stb...) nem dohányzom, nem iszom, semmi.És ettől rossz a közérzetem kicsit, mert feltűnő.mit tudok tenni, hogy lemenjen?2012. szept. 28. 21:43
1/9 anonim válasza:
Orvoshoz kell fordulni te semmit nem tehetsz ellene.
2/9 anonim válasza:
képet tudsz erről ide feltölteni? persze úgy hogy ne látszon a fejed..hátha akkor jobban tudnánk segíteni, mi lehet a probléma..
3/9 anonim válasza:
Hogy érted hogy 2 cm? Küldj képet!
4/9 A kérdező kommentje:
ömm képet azt most sajna nem tudok de egyszer suli vizsgálaton azt mondta a védőnő, hogy vissza fog menni.Hát úgy képzeld el mint ahogy a nőknek csak ez úgy kb 2-3, centi ilyen háromszög-szerűen kicsúcsosodik
2012. szept. 28. 21:57
5/9 anonim válasza:
A hormonális változások okozzák, nem ritka jelenség. Ne aggódj, néhány hónapig, akár 1-2 évig is eltarthat, de a serdülőkor végére elmúlik.
6/9 anonim válasza:
Húha, nekem is van pár ilyen haverom de ők kövérek :)
7/9 anonim válasza:
ez az, akk lehet hormonális..ha izmos vagy tényleg, úgyis legtöbben azt hiszik mellizom:) bár ha háromszög alakú..
majd kinövöd ám, nyugi..addig is öltözködéssel tudod elrejteni..pl felveszel egy pólót és rá inget, akkor a póló kicsit lenyomja ..meg vegyél bővebb cuccokat.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat megnyugottam ;)
2012. szept. 29. 07:13
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt 13 éves koromban, ma már izom van ott, kondival megoldható , ha nem megy vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!