Ez szifilisz lehet?
Körülbelül 3 hete volt egy duzzanat a péniszemen, a fitymán, kb. a makk vége fölött, a bőrön felül.
Elkezdtem kaparni, és jött belőle ilyen pattanáshoz hasonló valami, genny szerű dolog. És teljesen lekaparva volt benne 2 kis lyuk, a sebben. Vérzett is, de lefertőtlenítettem.
Nem volt nagy, kb. 5 mm-es, de utána olvastam, és a szifilisznél láttam hasonló tüneteket. Maradt is egy nagyon halvány heg utána.
De azon kívül semmi, pár nap alatt teljesen elmúlt.
Soha nem szexeltem, még barátnőm sem volt soha.
Nem tudtam mi ez, mert a péniszemen van sok faggyúmirigy, és néha pattanás is szokott rajta lenni, de ez meglepett.
Nem tudom mi volt ez. Lehet, hogy szifiliszes vagyok? 16/F

Szerinten nem az.Én is elolvastam amit róla írnak .
Azért ne kapargasd,mert a seb könnyen elfertőződik.
A fertőtlenités az nem árt,könnyebben gyógyul .
Már nincs seb, és azóta nem is volt ilyen. Viszont lekapartam, és utána lefertőtlenítettem, azt hittem, hogy valami pattanáshoz hasonló dolog. De egy nagyon kicsi, halvány heg van, szinte alig látszik.
De nagyon félek, hogy valami baj van.

Ha sose szexeltél, hogy lennél már szifiliszes? Jó ég...
Volt a farkadon egy pattanás vagy szőrtüszőgyulladás, te meg elkapartad. Ennyi...
Nem kell hipochondernek lenni.

Jól írják, a nemi betegségekhez nemi életet kell élni...
Amúgy létezik, hogy valaki pl. vérátömlesztésnél (ma már szűrik a donorokat, szóval kizárt) vagy születéskor (ha az anya fertőzött) fertőződik szifilisszel, de ilyenkor a tünetek nem a nemi szerven jelentkeznek, mivel más a behatolási kapu.
Szóval, még látatlanban is kijelenthető, hogy gyakorlatilag 0% az esélye a szifilisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!