Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek meg még az utolsó...

Mit tegyek meg még az utolsó két hónapomban?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. Fél éve diagnosztizáltak nálam agydaganatot. Az orvosom szerint két hónapom van hátra és kívánja a legjobbakat. Úgy gondolom, hogy az életben nem tettem le semmi komolyat az asztalra. nem félek a haláltól, kész vagyok elmenni mármelyik pillanatban, akár most vagy két hónap múlva. a fájdalomtól nagyon félek, de nem éltem még eleget ahoz, hogy értékelni tudjam a dolgokat.

mit tegyek meg még a maradék időmben?

Ölellek titeket!

16F

2012. szept. 27. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Imádkozz sokat,higgyél Istenben!
2012. szept. 27. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:

:(((

O ,,,,

Hát Én részemről nagyon fogok imádkozni és kérem a teremtőt, hogy segítsen a fájdalom enyhülésében és elviselésében.

Nem tudom mennyire tudsz még kimozdulni.

Valószínűleg még elmennék sétálni helyekre. körbe nézni, kedvesen elbeszélgetni a szeretteimmel.

A biblia tanítása szerint hamarosan visszakapod az életedet, mert van feltámadás.

Ha a teremtő méltónak talál hogy ott legyek Jézus királyságában még találkozni is fogunk.:)

Bocsi de nem megy, sírnom kell....

2012. szept. 27. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Semmit nem feladni !

Az utolsó pillanatig él a remény .

ma még ezt látják az orvosok ,de holnap már a gyógyulás

jeleit.Az életre kell gondolni ,nem a halálra .

Én innét szorítok neked a gyógyulásért.

Neked még élned kell !

2012. szept. 27. 22:15
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

úgy gondolom hogy nem éltem eleget, de mélységesen elfogadom a halálom. tudom, hogy lejárt az időm, tehát mennem kell előbb utóbb.

2012. szept. 27. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is túl vagyok egy daganatos betegségen, de jó a prognózisom, de azért tudom, hogy mit érezhetsz... Szerintem szedj Culevit-et és/vagy Cod teát. Vagy bármit amiben hiszel, hogy használ.

Végszóként: nem az lenne egy NAGYON komoly dolog az asztalra tőled, ha nem adnád fel az utolsó pillanatig??

2012. szept. 27. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne az időt számold,élni akarjál !

Akkor van esélyed a túl élésre .

Meglátod síkerülni fog .

Sokan szorítunk érted !

2012. szept. 28. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Kamu.
2012. szept. 28. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kamu, bár egy 16 éves gyereknek nem mond az orvos ilyet CSAKIS a szülőknek.
2012. szept. 28. 15:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Az orvos szó szerint azt mondta nekem, hogy küzdjek, nehéz lesz az út, és sikerünki fog. Az anyáméknak pedig azt, hogy készüljenek fel. Miután beszéltek az orvossal az első érzelmi reakciójukból kiderült a dolog, majd elmondták...

A doki konkrét időpontot nem mondott nekem...

2012. szept. 29. 00:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülj a mának, élj a mai napnak, ne tekints tovább. Mindig van aki téged "irigyel" mert neki nehezebb.Fogadd el ami jön, és bízz rendületlenül. Mi így éltünk évekig.
2012. szept. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!