15 vagyok és a szuleim kiskoromban nem figyeltek rám oda ilyen szempontbol, tehat a makkomon van egy barna folt elvileg anyajegy de nemtudom és büdös is a farkam, másrészt nem tudom hatrahuzni ha merev?
Hali!
Látom, valóban rengeteg kérdésed van, amivel nem vagy tisztában, ill. amiket hallottál, azok egy részében is csak részigazság van, nagyon ködös minden, így úgy érzem, nekem is reagálnom.
˙
>>>>>
1a.) Hogy most pontosan mi le7 a bajod, ennyiből ez sajna túl ködös, nem le7 1értelműen megállapítani. Ha CSAK merev állapotban nem tudod hátrahúzni a fitymádat, akkor az valóban így elsőre fitymaszűkületnek tűnik. Ha petyhüdten sem, akkor vagy makacs fitymaszűkület és/vagy rövid fitymafék, VAGY pluszban még le is le7 tapadva. Nem tudni ennyiből sajna. Az alábbi topik alapján könnyebben megállapít6od magadnak, h. mi is le7 a bajod!?
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
1b.) "egyébként olyanról is hallottam, hogy csak az első sex után fogom tudni hátrahuzni mert vannak akik igy szuletnek ebbol mi igaz?"
_ Ha csak mereven nem jön hátra a fitymád, akkor már most hátra tudod húzni petyhüdten. Akkor nem tudnád, ha letapadásod (is) lenne. Am. meg az a része igaz, hogy mi fiúk sejtes letapadással születünk, azaz, a fityma a születésünk után azonnal magától MÉG NEM húz6ó hátra, mert össze van ragadva a makkal, ez az állapot azonban normál esetben 3-5 éves korra magától megszűnik, és a fityma simán hátrahúz6óvá válik. DE! :-o
Ha ekkor (amíg a letapadás fel nem oldódik) feltépik a fitymát, megsérül7, mikrorepedések keletkez7nek, és a rosszul történő összehegesedés következtében kialakul a fitymaszűkület. De enélkül... (durvább sérülés, hirtelen túlfeszítés, fertőzések) ... is kialakul6, nem feltétlenül kell ahhoz a fitymát feltépni! :-o
˙
2.) Ami a barna foltot illeti, az is le7 többminden, nemcsak anyajegy. Az a baj, hogy ezt SEM le7 távdiagnosztikával megoldani, pláne látatlanban nem. Vizsgáltam már olyasvalakit, aki pl. barna foltosnak állította be a bréjét, voltaképpen vitiligós volt. (Pont ennek a pepitája, fehér foltok voltak barna alapszínű bőrön.) De ez is csak néhány példa, ennyiből mi azt nem tudjuk meg, és nem fogunk tudni megnyugtatóan egyértelmű válasszal szolgálni neked! :-o
˙
3.) Ami a büdösségét illeti a fütyidnek, le7, hogy csak nem elégséges az, ahogyan a péniszedet kitisztítod, és a mélyebb rétegekben megbúvó ún. "szmegma" büzlik Dániában. Mivel azt írod...
"15 vagyok és a szuleim kiskoromban nem figyeltek rám oda ilyen (AZAZ MILYEN?) szempontbol"
...így feltételezem a felvilágosítás, példamutatás is elmaradt a részükről, ami az intim higiéniát illeti. Ez már súlyosabb hiba, ha így van, mert ha most még az esetleges fitymaszűkületeden felül fertőzés is van a makkodon, akkor igencsak romlanak az esélyeid az orvos bevonásának elkerülésére. :-(
˙
4.) A MELEGVIZES/FÜRDETŐS MÓDSZER:
"es elvileg ha ezentul midnen nap furdesnel hatrahuzom e sugy hagyom par percig es msoni fogom akkor vissza allhat..:/"
_ Amíg nem tudjuk pontosan és 1értelműen, mi a bajod, felelőtlenségnek tartanám javasolni a fürdetős módszert, már csak azért is, mert nemrégiben is ezt tanácsolták az itteni fórumozók (azelőtt meg egy bizonyos "67%-os tomika" nevű hozzászóló) egy teljesen laikus, hozzád hasonlóan a következményektől, de a bevallástól ucsak egyaránt rettegő 13 éves kisfiúnak, ő pedig hallgatott rájuk, és kipróbálta.
Tudod mi lett a vége ennek?
BESZAKADT A FITYMÁJA!!! :-o
Íme a topik, amelyben az édesanyja ír, olvasd végig figyelmesen ezt is! :-o
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
˙
5.) ROSSZ HOZZÁÁLLÁS:
"ttól is félek h milyena tisztogatás..egyebkent a rossz az h most estem at egy uteten /talyogos mandula kivetel/ es me gmindig bennem vannak a szornyu emlekek ahogy uvoltottem ahogy szendvedtem stb es ketelen vagyok orvoshoz menni mert nagyon felek..ez elfog mulni csak ido kell hozza marmint a fejelteshez"
_ Nézd. Elhiszem, hogy kellemetlen volt, pláne így gyerekként kiszolgáltatva lenni a kórház "vendégszeretetének", pláne, ha nem is Mo-ról írsz, hanem mjuk Erdélyből. (külföldi klaviatúra...) De!
MEGOLDANI vmit CSAK ÚGY LEHET, HA VESZEL EGY NAGY LEVEGŐT, NYELSZ EGY NAGYOT ÉS SZEMBENÉZEL AZZAL, AMIVEL ANNYIRA NEM SZERETNÉL. EZ a szenvedés, amit így el kell viselned, erősebbé tesz téged, de ha nem edzed magad, akár életed végéig félni fogsz. Az úgy jobb lenne? :-o
Függetlenül attól, hogy félelemben VAGY boldogságban élsz, az életed hossza nem változik. CSAK AZ VISZONT RAJTAD MÚLIK, HOGY DÖNTESZ!? FÉLNI AKARSZ, VAGY BOLDOG LENNI félelmek nélkül? :-o
Ne feledd, Pajtás! Azt az időt, amit félelemben töltesz a saját döntésed miatt, eltölt7néd akár boldogságban is, megoldva bajaidat, mindössze meg kellene emberelned magad! :-o
Ebben azonban mi, itteni hozzászólók is tudunk neked segíteni, HA HAGYOD, ÉS HA AKAROD! :-o
HA NEM AKAROD, NEM FOG MENNI! :-o
<<<<<
˙
Külön figyeltem a hozzászóló-társaimat, egész ügyesen kezelték a helyzetet, és valóban egész okosakat mondtak neked, akkor is, ha ez kissé "túsztárgyalósra" sikeredett a "Dr.Martin" nicknevű hozzászóló-kolléga szerint... :-) Azonban ha az alapjaid hibásak, a problémád megoldására irányuló kísérleteid sem lexnek vár6óan sikeresek, kedves Kérdező Pajtás, mert hiányosságok vannak az ismereteidben, ezt kellene bepótolni vmelyest, kezdvén egy felvilágosítással. Ennek érdekében,...
_ Ha úgy érzed, szeretnél beszélgetni a problémádról, keress meg nyugodtan >>priviben, és ha kérdezel, én válaszolni fogok minden olyan kérdésedre, amit felteszel, akkor is, ha egyébként azt szégyellnéd feltenni akár nyilvánosan, akár nem. ;-D
Fel a fejjel, Pajtás! :-)
Üdv: EE
Részemről nincs mit. De a többi hozzászólónak sem ártana megköszönnöd, mert ők kezdtek el segíteni neked, megnyugtatni téged! :-)
Hali ismét!
A szag az teljesen sosem fog elmúlni, max. nagyon lecsökkenni! A tisztán tartása a péniszednek nagyban befolyásolja a szmegmásodás okozta kellemetlen fütyiszagok kialakulását! De ha megizzadsz mittomén aktív mozgás során, az is felerősíti a tested, kiváltképp az intim tájékod szagát/illatát.
Egy biztos, rendszeresen morzsold át mélyen a fitymádat, és a makkodat is a hüvelykujjaiddal, tusfürdős, esetleg ha annyira dúrva, erős a szmegmaszaga a brédnek, akkor BETADINE oldatos kézzel, de igen mélyen és alaposan, akkor is, ha mindegyik érzékeny, esetleg fáj/csíp! Azzal kidörzsölöd a maradék faggyút is a mélyedésekből, így nem lex mi annyira bűzölögjön! Ha erre rendszeresen rászoksz, azután nem lesz miért aggódnod,...jelentősen javulni fog a helyzet, csak az elején lex xar érzés, de ki le7 bírni, ha érzékeny is a makkod! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!