Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 vagyok és a szuleim kiskoro...

15 vagyok és a szuleim kiskoromban nem figyeltek rám oda ilyen szempontbol, tehat a makkomon van egy barna folt elvileg anyajegy de nemtudom és büdös is a farkam, másrészt nem tudom hatrahuzni ha merev?

Figyelt kérdés
de semmféleképpen sem szeretnék metélést nem birom a korházakat nem szeretnék visszamenn a korházba..:(
2012. szept. 26. 20:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
kipróbálom a tisztogatást ha nem javul elmegyek! köszönök mindent!:)
2012. szept. 26. 21:15
 12/20 A kérdező kommentje:
egyébként olyanról is hallottam, hogy csak az első sex után fogom tudni hátrahuzni mert vannak akik igy szuletnek ebbol mi igaz?
2012. szept. 26. 21:47
 13/20 Dr.Martin ***** válasza:
Amíg nem mosod ki/nem mutatod meg dokinak, nem lesz első szex.
2012. szept. 26. 21:51
 14/20 anonim válasza:
Nekem szűkületem volt és nem is az a kisebb fajta. Dokinál kaptam rá kenőcsöt (elocom krém) és vagy az vagy a rendszeres gyakorlás de megoldotta. Nem feltétlenül van szükség metélésre. (részlegesre sem feltétlenül) Próbáltam még a meleg fürdőt amibe papsajtot áztattam lehet h az is segített.
2012. szept. 26. 22:06
 15/20 anonim ***** válasza:
37%

Hali!

Látom, valóban rengeteg kérdésed van, amivel nem vagy tisztában, ill. amiket hallottál, azok egy részében is csak részigazság van, nagyon ködös minden, így úgy érzem, nekem is reagálnom.

˙

>>>>>

1a.) Hogy most pontosan mi le7 a bajod, ennyiből ez sajna túl ködös, nem le7 1értelműen megállapítani. Ha CSAK merev állapotban nem tudod hátrahúzni a fitymádat, akkor az valóban így elsőre fitymaszűkületnek tűnik. Ha petyhüdten sem, akkor vagy makacs fitymaszűkület és/vagy rövid fitymafék, VAGY pluszban még le is le7 tapadva. Nem tudni ennyiből sajna. Az alábbi topik alapján könnyebben megállapít6od magadnak, h. mi is le7 a bajod!?

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..

1b.) "egyébként olyanról is hallottam, hogy csak az első sex után fogom tudni hátrahuzni mert vannak akik igy szuletnek ebbol mi igaz?"

_ Ha csak mereven nem jön hátra a fitymád, akkor már most hátra tudod húzni petyhüdten. Akkor nem tudnád, ha letapadásod (is) lenne. Am. meg az a része igaz, hogy mi fiúk sejtes letapadással születünk, azaz, a fityma a születésünk után azonnal magától MÉG NEM húz6ó hátra, mert össze van ragadva a makkal, ez az állapot azonban normál esetben 3-5 éves korra magától megszűnik, és a fityma simán hátrahúz6óvá válik. DE! :-o

Ha ekkor (amíg a letapadás fel nem oldódik) feltépik a fitymát, megsérül7, mikrorepedések keletkez7nek, és a rosszul történő összehegesedés következtében kialakul a fitymaszűkület. De enélkül... (durvább sérülés, hirtelen túlfeszítés, fertőzések) ... is kialakul6, nem feltétlenül kell ahhoz a fitymát feltépni! :-o

˙

2.) Ami a barna foltot illeti, az is le7 többminden, nemcsak anyajegy. Az a baj, hogy ezt SEM le7 távdiagnosztikával megoldani, pláne látatlanban nem. Vizsgáltam már olyasvalakit, aki pl. barna foltosnak állította be a bréjét, voltaképpen vitiligós volt. (Pont ennek a pepitája, fehér foltok voltak barna alapszínű bőrön.) De ez is csak néhány példa, ennyiből mi azt nem tudjuk meg, és nem fogunk tudni megnyugtatóan egyértelmű válasszal szolgálni neked! :-o

˙

3.) Ami a büdösségét illeti a fütyidnek, le7, hogy csak nem elégséges az, ahogyan a péniszedet kitisztítod, és a mélyebb rétegekben megbúvó ún. "szmegma" büzlik Dániában. Mivel azt írod...

"15 vagyok és a szuleim kiskoromban nem figyeltek rám oda ilyen (AZAZ MILYEN?) szempontbol"

...így feltételezem a felvilágosítás, példamutatás is elmaradt a részükről, ami az intim higiéniát illeti. Ez már súlyosabb hiba, ha így van, mert ha most még az esetleges fitymaszűkületeden felül fertőzés is van a makkodon, akkor igencsak romlanak az esélyeid az orvos bevonásának elkerülésére. :-(

˙

4.) A MELEGVIZES/FÜRDETŐS MÓDSZER:

"es elvileg ha ezentul midnen nap furdesnel hatrahuzom e sugy hagyom par percig es msoni fogom akkor vissza allhat..:/"

_ Amíg nem tudjuk pontosan és 1értelműen, mi a bajod, felelőtlenségnek tartanám javasolni a fürdetős módszert, már csak azért is, mert nemrégiben is ezt tanácsolták az itteni fórumozók (azelőtt meg egy bizonyos "67%-os tomika" nevű hozzászóló) egy teljesen laikus, hozzád hasonlóan a következményektől, de a bevallástól ucsak egyaránt rettegő 13 éves kisfiúnak, ő pedig hallgatott rájuk, és kipróbálta.

Tudod mi lett a vége ennek?

BESZAKADT A FITYMÁJA!!! :-o

Íme a topik, amelyben az édesanyja ír, olvasd végig figyelmesen ezt is! :-o

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..

˙

5.) ROSSZ HOZZÁÁLLÁS:

"ttól is félek h milyena tisztogatás..egyebkent a rossz az h most estem at egy uteten /talyogos mandula kivetel/ es me gmindig bennem vannak a szornyu emlekek ahogy uvoltottem ahogy szendvedtem stb es ketelen vagyok orvoshoz menni mert nagyon felek..ez elfog mulni csak ido kell hozza marmint a fejelteshez"

_ Nézd. Elhiszem, hogy kellemetlen volt, pláne így gyerekként kiszolgáltatva lenni a kórház "vendégszeretetének", pláne, ha nem is Mo-ról írsz, hanem mjuk Erdélyből. (külföldi klaviatúra...) De!

MEGOLDANI vmit CSAK ÚGY LEHET, HA VESZEL EGY NAGY LEVEGŐT, NYELSZ EGY NAGYOT ÉS SZEMBENÉZEL AZZAL, AMIVEL ANNYIRA NEM SZERETNÉL. EZ a szenvedés, amit így el kell viselned, erősebbé tesz téged, de ha nem edzed magad, akár életed végéig félni fogsz. Az úgy jobb lenne? :-o

Függetlenül attól, hogy félelemben VAGY boldogságban élsz, az életed hossza nem változik. CSAK AZ VISZONT RAJTAD MÚLIK, HOGY DÖNTESZ!? FÉLNI AKARSZ, VAGY BOLDOG LENNI félelmek nélkül? :-o

Ne feledd, Pajtás! Azt az időt, amit félelemben töltesz a saját döntésed miatt, eltölt7néd akár boldogságban is, megoldva bajaidat, mindössze meg kellene emberelned magad! :-o

Ebben azonban mi, itteni hozzászólók is tudunk neked segíteni, HA HAGYOD, ÉS HA AKAROD! :-o

HA NEM AKAROD, NEM FOG MENNI! :-o

<<<<<

˙

Külön figyeltem a hozzászóló-társaimat, egész ügyesen kezelték a helyzetet, és valóban egész okosakat mondtak neked, akkor is, ha ez kissé "túsztárgyalósra" sikeredett a "Dr.Martin" nicknevű hozzászóló-kolléga szerint... :-) Azonban ha az alapjaid hibásak, a problémád megoldására irányuló kísérleteid sem lexnek vár6óan sikeresek, kedves Kérdező Pajtás, mert hiányosságok vannak az ismereteidben, ezt kellene bepótolni vmelyest, kezdvén egy felvilágosítással. Ennek érdekében,...

_ Ha úgy érzed, szeretnél beszélgetni a problémádról, keress meg nyugodtan >>priviben, és ha kérdezel, én válaszolni fogok minden olyan kérdésedre, amit felteszel, akkor is, ha egyébként azt szégyellnéd feltenni akár nyilvánosan, akár nem. ;-D

Fel a fejjel, Pajtás! :-)

Üdv: EE

2012. szept. 28. 20:47
 16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm,hgy ilyen bő választ irtál, majd írok!
2012. okt. 1. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
37%

Részemről nincs mit. De a többi hozzászólónak sem ártana megköszönnöd, mert ők kezdtek el segíteni neked, megnyugtatni téged! :-)

2012. okt. 1. 20:28
 18/20 A kérdező kommentje:
természetesen mindenkinek köszönök mindent!
2012. okt. 1. 22:15
 19/20 A kérdező kommentje:
hmm minden nap gyakorlom kicsit mindennap egyre jobban hátra húzom. már ott tartok, hogy már mereven is majdnem teljesen sikerül. szokatlan. minden nap már mosom annyi kérdésem lenne, hogy a szag mennyi idő mire végre elmúlik?:S
2012. nov. 20. 20:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

A szag az teljesen sosem fog elmúlni, max. nagyon lecsökkenni! A tisztán tartása a péniszednek nagyban befolyásolja a szmegmásodás okozta kellemetlen fütyiszagok kialakulását! De ha megizzadsz mittomén aktív mozgás során, az is felerősíti a tested, kiváltképp az intim tájékod szagát/illatát.

Egy biztos, rendszeresen morzsold át mélyen a fitymádat, és a makkodat is a hüvelykujjaiddal, tusfürdős, esetleg ha annyira dúrva, erős a szmegmaszaga a brédnek, akkor BETADINE oldatos kézzel, de igen mélyen és alaposan, akkor is, ha mindegyik érzékeny, esetleg fáj/csíp! Azzal kidörzsölöd a maradék faggyút is a mélyedésekből, így nem lex mi annyira bűzölögjön! Ha erre rendszeresen rászoksz, azután nem lesz miért aggódnod,...jelentősen javulni fog a helyzet, csak az elején lex xar érzés, de ki le7 bírni, ha érzékeny is a makkod! :-)

2012. nov. 22. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!