Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Önkielégítés közben igen de...

Önkielégítés közben igen de szex közben nem megyek el?

Figyelt kérdés
Mint a cím is írja, próbálok róla leszokni hogy rendesen éljek szexuális életet mert ezek szerint nem tudok mert így a ,,páromnak\\\'\\\' csalódást tudok okozni amit nem szeretnék. Szóval valóban ez a probléma vagy tudtok egyéb okot ami miatt lehet hogy nem sikerül? megjegyzem hogy a szex nem 5 perc hanem kb 2-3 órás volt igaz a párom jócskán beleizzadt de én nekem nem sikerült pedig azt mondják a férfiak gyorsan elmennek hamarabb mint a nők ... mit tudok ellene tenni? Kérem az olyan válaszokat hanyagoljuk amelyek valamiféle olyasmit tartalmaz hogy ,,örülj neki'' vagy más cinikus megjegyzést kérem hanyagoljuk, köszönöm
2009. aug. 2. 20:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%

hát ugye ugye.....ez a maszturbálás mégsem olyan hasznos, mint ahogyan azt sokan javasolják...persze, maszturbálj, jóaz, megismered a saját tested...hát te megismerted....jó alaposan..:D

bocs, gondolom nemvagyok hasznos, megis értelek, ez nemis ellened irányult...

2009. aug. 2. 20:26
 2/16 A kérdező kommentje:
igen ... sajnos régen volt hogy napi többször is 2-3 alkalommal de most már jócskán leszoktam de félek hogy ,,amit mondanak'' sikerült kitolnom az időt jóval, azt mondták tegnap a cool night extrába hogy (mellékelem nem hiszem el) hogy ,,maszturbálás közben mikor érzed hogy jön a fehér elefánt állj le ezt kitolásnak nevezzük azt mondja hogy egy kitolás 1 perc egy kitolás 1 perc akkor nekem vagy már egy hétig kéne szexelnem
2009. aug. 2. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Először is: létezik olyan, hogy gátolt ejakuláció. (Keress rá a neten.) A korai magömlés ellentéte. Az erekció gyorsan megvan, kemény, stabil és sokáig kitart, ezzel nincs semmi baj, de az orgazmus nehezen vagy sehogysem következik be.

Nem biztatlak, sokkal nehezebb gyógyítani, mint a korai magömlést. A probléma a fejben van.

Nem gúnyollak ki. Együttérzek és segíteni szeretnék. A férjemnek ugyanez a problémája.

Nem tudom az életkorodat és a gyakorlottságodat, pedig hasznos lenne. Na mindegy. Először is: a napi két-háromszori gyors maszti tényleg nem használt. Gondolom, hozzászoktál a kezedhez, ami erős. Aztán jött a lány a hüvelyével, ami nem olyan erős, mint a markod. Ha a lány laza hüvelyében ki-be húzogatod, az egyszerűen nem nyújt elég ingert.

Lehet, hogy a lány nem is tudja, hogy neki a hüvelyét össze kellene szorítania ahhoz, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Lehet, hogy csak fekszik, te meg izzadsz rajta.

Az is lehet, hogy olyan pozíciókat választotok, amikben a pénisz kevéssé van ingerelve: lovagló pozíció, vagy a misszionárius pozíció úgy, hogy a lány lába szétvetve van, vagy a derekad körül, vagy a nyakadban.

Én olyan pozíciókat javasolnék, amikben a pénisz erősebben ingerelt a nagyajkak által. Misszionárius, amikor a lány lába zárva van, illetve fordított misszionárius (a lány hason, te rajta, és hátulról hatolsz be), szintén úgy, hogy a lány a lábait összezárja.

A másik fontos tanácsom: ne legyen teljesítménykényszered! Ugyanis épp ez az, ami blokkol. Minél jobban szeretnél elmenni, annál kevésbé sikerül. Ugye, így van? Félsz a kudarctól, és minden egyes alkalommal jobban és jobban félsz.

Azt tanácsolom, hogy egyikőtök felé se legyen elvárás az, hogy elélvezzetek. A szex célja a kölcsönös örömszerzés, nem pedig az orgazmus. Egyszerűen csak élvezzétek egymás testét mindenféle módokon, és teljesen szabadon mindenféle elvárástól. Okozzatok örömet egymásnak. NEM KELL ELÉLVEZNED.

Halkan jegyzem meg, hogy a páromnak jobban sikerül elélveznie, ha arra kérem, hogy ne menjen el, vagy hogy várjon még.

Ha ezek sem válnak be, akkor az a rossz hírem van, hogy csak szexuálpszichológus segíthet.

2009. aug. 3. 01:52
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Ja, és teljesen szokj le a masztiról. Szokj át a masztiról a lányra. Idővel hozzszoksz majd a gyengébb ingerekhez is, és attól is ki fogsz tudni elégülni, de ha vissza-visszatérsz a kezedhez, akkor a probléma nem oldódik meg, nem fog megoldódni, ne is reméld.
2009. aug. 3. 01:54
 5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ egyébként meg tényleg nyitott misszionáriusban kezdtünk neki és egy dologért kérdeztem nem azért mert engem zavart hanem mert őt zavarta hogy nem sikerült kielégítenie engem és ezért kivolt kicsit akadva és ezért kezdtem el kérdezősködni
2009. aug. 3. 07:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy kérdeztél.

Én is örülök, valahányszor elmegy a férjem, és nem vagyok boldog, ha nem sikerül neki. De nem rovom fel neki, és egyáltalán nem akadok ki rajta. A lányok hajlamosak ezt összekötni azzal, hogy ők mennyire vonzóak a párjuknak, pedig ez ezzel semmilyen összefüggésben nincs. Biztos vagyok benne, hogy nagyon beindultál a barátnődre, és nem azért nem sikerült elmenned, mert ő nem lenne elég vonzó neked. Az viszont, hogy ezen kiakadt, nem segítette elő a dolgot a későbbiekben sem, sajnos. Próbáld ezt vele megértetni.

Olyankor a legsebezhetőbb egy férfi, amikor nem tud teljesíteni, és ha a barátnőd épp ekkor rúg még egyet rajtad, amikor amúgy is magad alatt vagy... Hát ez nem épp a szeretet és a szerelem jele a részéről.

Ha nem érti meg, és továbbra is kiakad, na akkor van az a helyzet, hogy szexuálisan nem illetek össze, de igazából nem a szexben van a probléma, hanem a lány szeretetében, ami feltételes és elégtelen. Pedig te gondolom akkor is szereted őt, ha NEKI nem sikerül az orgazmus. Ha nem képes téged feltétel nélkül, annyira szeretni, hogy elfogadjon így és ne akadjon ki rajta, ha neked nem sikerül, akkor nem fog menni a szex hosszú távon, sajnos, és előbb-utóbb a kapcsolatotok is rá fog menni.

Beszéljétek ezt meg, de ne az ágyban, szeretkezés előtt-után-közben, hanem valami szexmentes helyen, pl asztal mellett.

2009. aug. 3. 08:08
 7/16 anonim ***** válasza:

pszichikai gátlás az oka

legyél lazább

na akard mindenáron

2009. aug. 3. 12:26
 8/16 anonim ***** válasza:

vagy ugye ott a tantrikus szex

ez a duma meg, hogy állj le a recskázásról, csak a barátnőddel szexelhetsz, egy nagy baromság

2009. aug. 3. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
előző hozzászólóhoz még hozzátennék valamit.. kutya pózba elég erős inger van a "farkadon" ált. a szex végére szokták tenni mer ott hamar(abb) elmegy az ember fia. próbáljátok ki és nó para..
2009. aug. 4. 13:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Ennek a témának volt legalább értelme, és volt ÉRTELMES hozzászólója.

Köszönöm neki Én is a kimerítő választ, hiszen eddig nem tudtam, hogy van ilyen probléma is.

Sajnos Én a korai magömlésesek táborát gyarapítom.

2009. aug. 6. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!