Ha egy 26 éves férfit kasztrálnak, milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 12:34
1/13 anonim 

válasza:

Nemzőképtelen lesz. A hormonpótlásra kap gyógyszert vagy injekciót. És ennyi.
2/13 A kérdező kommentje:
Ha nem kapna gyógyszert a hormonpótlásra,akkor mi lenne vele?Sokan azért kasztráltatják magukat,hogy a nemi hormonok termelése megszűnjön,örökre
2012. szept. 25. 13:11
3/13 anonim 

válasza:

Amiről beszélsz, azok a transzvesztiták. Elnőiesedik.
4/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem mondani:a pedofilokat is azért kasztrálják,hogy megszűnjön az androgén-nemi hormon termelés
2012. szept. 25. 14:11
5/13 anonim 

válasza:

ÉS a hererákról is van valami frappáns mondandód?
6/13 anonim 

válasza:

Alan Turing például öngyilkos lett tőle.
7/13 anonim 

válasza:

Megszűnik a késztetés a nemi élet iránt, nincs erekció. Ezenkívül hiányzik a tesztoszteron a szervezetből ami különböző testi és pszichés tüneteket okozhat.
8/13 A kérdező kommentje:
Milyen testi és pszichés tüneteket?Fontos lenne tudni.
Hol tudnék utána nézni részletesen?
2012. szept. 25. 23:43
9/13 anonim 

válasza:

Andrológus szakorvos tud választ adni a kérdéseidre, bármelyik "orvos válaszol" oldalon.
Remélem nem gondolkodol abban, hogy kasztráltatod magad! Nagy ostobaság lenne.
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!Ha megtenném mi bajom lenne.Van egy lány,akivel leveleztem kétszer,megszerettem,a facebookon nem írt már szeptember 9-e óta.Nem tudom mi van vele.Szerintem nem akar velem beszélni
2012. szept. 26. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!