Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 3 héttel ezelőtt estem át egy...

3 héttel ezelőtt estem át egy fitymafék műtéten, már teljesen szép meg minden, de ilyen felszívódó varratot használtak és még mindig van benne egy kicsi. Mennyi idő után szívódik fel?

Figyelt kérdés
mert van olyan rész ami kiáll és szúr néha, tiszta olyan mintha valami drótkerítés lenne….aztán már nem bánnám ha kiperegne szépen, előre is köszöntem a válaszokat.
2009. aug. 2. 06:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hű ez egy elég komplikált helyzet.. orvosod mit mondott mennyi idő alatt szívódik fel? csak említette vagy ilyenek.. ha nem akkor kérdezd meg őt! mi nem igazán tudunk értelmes választ adni rá szerintem!
2009. aug. 4. 13:17
 2/3 A kérdező kommentje:
hát...a papirosra amit adtak arra az van írva hogy 2-4 hét..hát most pénteken lesz a 4. hete, de ugy vagyok vele, hogy megvárom ezt a hetet és nem láttok változást akkor hétfőn teszek egy kórház látogatást...sajna többet nem tudok..:/
2009. aug. 6. 00:25
 3/3 A kérdező kommentje:
na hát kiderült hogy rossz varratot raktak be és szószerint ki kellett szagatni...:/ orvos nagyon szégyelte magát, én meg majd bele haltam a fájdalomba :D de legalább most már minden ok...
2009. aug. 7. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!