Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mindenkinél így van?

Ez mindenkinél így van?

Figyelt kérdés

Na szóval az a kérdésem hogy most kezdtem el úgy igazán serdülni ... októberben töltöm a 14et, 8.-os vagyok. És az volt eddig a gondom hogy ha felállt nemtudtam felhúzni a bőrt odalent... és így máshogy elégítettem ki magamat... szó szerint ide oda rángattam . Lehet hogy kicsit furcsa de ez van. Nem is olyan jó érzés ha felhúzom csak akkor ha nem áll. Most hogy serdülök már félig fel tudom húzni ha fel áll szerencsére... és ugye már el is kezdett nőni. Helyre fog jönni ha teljesen meg nő? Orvoshoz nem akarok menni... édesanyám védőnő vele beszéltem állítólag helyre jön, de én biztos akarok lenni.

Ha nem merev teljesen feltudom húzni, ha merev akkor csak félig...vagyis csak félig húztam mert tovább nem mertem.

2012. szept. 20. 18:00
 1/8 anonim válasza:
Na most akkor csak nem mered vagy ténylegesen nem is jön? Ha nem jön, akkor fitymaszűkületed van. Nekem is volt kb. abban a korban, viszont nekem rendszeres tisztítással elmúlt. Bár érdemesebb megnézetni egy orvossal ha ténylegesen az utóbbi helyzet áll fönt.
2012. szept. 20. 18:08
 2/8 A kérdező kommentje:
nem merem :D
2012. szept. 20. 18:29
 3/8 A kérdező kommentje:
de egyre jobban tudom...
2012. szept. 20. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg apádat !

Jah, az nagy gáz lenne ?

Majd az felhuzza neked és nem kell orvoshoz menned sem .

Kicsit ugyan fájni fog,de majg meszokod .

A masztit is majd elmagyarázza .

Vesz neked még csukló szoritót is .

2012. szept. 20. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak:D Tényleg ezer hálám... az a gond hogy nem nagyon merek úgy oda menni anyámhoz hogy ... na anya az a gond ha áll a fütykös akkor nem bírom lehúzni :DD De olvasgatok... leginkább nem merem és feszül is. Nem fáj de feszül. Köszönöm a tanácsot:) Szia...
2012. szept. 21. 14:12
 6/8 Salyt ***** válasza:
100%

Igazán nincs mit. ;) Amúgy nem kell magyarázkodnod, értem én a helyzetet édesanyáddal... :D

Még csak annyit, hogy nem kerget a tatár, és van elég időd arra, hogy rájöjj, menyire súlyos a helyzet. Lehet, hogy nem is súlyos. - De ha hónapok múlva mégis kiderül, hogy nem megy másképp, akkor tényleg irány a doki.

Soxerencsét!

2012. szept. 21. 22:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem csináltam..anya azt mondta majd jó lesz...:) Remélem...
2012. nov. 13. 21:18
 8/8 A kérdező kommentje:
*apa
2012. nov. 13. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!