Ez mindenkinél így van?
Na szóval az a kérdésem hogy most kezdtem el úgy igazán serdülni ... októberben töltöm a 14et, 8.-os vagyok. És az volt eddig a gondom hogy ha felállt nemtudtam felhúzni a bőrt odalent... és így máshogy elégítettem ki magamat... szó szerint ide oda rángattam . Lehet hogy kicsit furcsa de ez van. Nem is olyan jó érzés ha felhúzom csak akkor ha nem áll. Most hogy serdülök már félig fel tudom húzni ha fel áll szerencsére... és ugye már el is kezdett nőni. Helyre fog jönni ha teljesen meg nő? Orvoshoz nem akarok menni... édesanyám védőnő vele beszéltem állítólag helyre jön, de én biztos akarok lenni.
Ha nem merev teljesen feltudom húzni, ha merev akkor csak félig...vagyis csak félig húztam mert tovább nem mertem.
Kérdezd meg apádat !
Jah, az nagy gáz lenne ?
Majd az felhuzza neked és nem kell orvoshoz menned sem .
Kicsit ugyan fájni fog,de majg meszokod .
A masztit is majd elmagyarázza .
Vesz neked még csukló szoritót is .
Igazán nincs mit. ;) Amúgy nem kell magyarázkodnod, értem én a helyzetet édesanyáddal... :D
Még csak annyit, hogy nem kerget a tatár, és van elég időd arra, hogy rájöjj, menyire súlyos a helyzet. Lehet, hogy nem is súlyos. - De ha hónapok múlva mégis kiderül, hogy nem megy másképp, akkor tényleg irány a doki.
Soxerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!