Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Részleges fitymaszűkületem...

Részleges fitymaszűkületem van. Nyugalmi állapotban semmi baja nincs a péniszemnek, de ha merev akkor beszűkül a fityma és épp, hogy hátra tudom húzni a makk mögé d ott már szorít! A metélésen kívül van más megoldás?

Figyelt kérdés
Látott 2 orvos és ők metélést mondtak de én nem szeretném! Van rá valami más megoldás? A bemetszésre az egyik azt mondta, hogy nem lehet mivel nyugalmi állapotban nem jelentkezik a szűkület és nincs mit bemetszeni. 16/F
2012. szept. 20. 13:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az egészet nem fedi, részben csak, de nekem semmi zavaró tényező nincsen amiért kényelmetlen lenne! Először én is féltem, nem mertem elmenni dokihoz, meg hogy itthon mit fognak szólni stb... de egyszerűen ment minden, és nem is bántam meg!
2012. okt. 2. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Na de mennyit fed a maradék? (Pont a lényeget nem írod! Azt írtad, hogy részleges, tehát az sztem tökegyértelmű, hogy nem az egészet fedi, kivéve ha a fitymádról csak a túltengő részt távolították el.)
2012. okt. 2. 14:30
 13/14 anonim válasza:
Nekem a felét fedi a maradék!!
2012. okt. 11. 19:07
 14/14 anonim ***** válasza:
A fityma nem lehet akadály egy behatolasnal sem!Még az is fokozza a huvely dorzsoleset!
2022. dec. 13. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!