Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Minden önkielégítés után...

Minden önkielégítés után nagyon erős égő érzést érzek a húgycsövemben. Ha megnyomom, fáj, mintha belülről feszítené valami. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Voltam urulógusnál, ki is mutatott valamit a prosztatámban, amire szedtem egy hétig antibiotikumot. De láthatólag semmi eredménye. A baj az, hogy vasárnap megyek külföldre és huzamosabb ideig ott leszek. De nagyon szeretném ezt megoldani, már jó ideje tart. Olyan, mintha valami belülről égetné a húgycsövemet. Vizelés közben is érzem, most meg nem bírok visszaaludni miatta...

Van valakinek erre tippje?

2012. szept. 19. 03:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Isten büntetése a maszturbációért. Vagy ez, vagy minden alkalommal egy kiscicát öl meg, te választasz.

Viccen kívül: nem lehet felfázás (hólyaggyulladás, cystitis)? Fiúknál ritkább, mint lányoknál, ezért lehet, hogy nem gondolt rá az urológusod, de az égető pisilés egy az egyben arra illik. Nekem háziorvos adott rá gyógyszert, amitől elmúlt, mondjuk én nő vagyok. Mindenképpen menj másik orvoshoz, ha az első nem segített.

2012. szept. 19. 06:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Begyulladt valószínűleg a húgyhólyagod. Felfázhattál, lehet fertőzés, meg amit el tudsz képzelni. Az orvosod egy idióta. Próbálkozhatsz vörösáfonya kivonattal meg hasonlókkal, valamennyire enyhíti a tüneteket. Ha vasárnap mész, akkor ha rám hallgatsz, rohadt gyorsan felkeresel egy normális dokit, akár magánt, mert ha begyulladva marad, azt évekre beszophatod.
2012. szept. 19. 14:33
 3/5 A kérdező kommentje:
:D Nos, én is azon a véleményen vagyok, hogy egy idióta, de én nem szakmailag gondolom így. Hogy keressek fel másik orvost ennyi időn belül? Nem kapnék időpontot... de amúgy azt csinálta rosszul, hogy antibiotikummal kezelt? Mert most hívtam és azt mondta, hogy valszeg folytatni kell... Amúgy ez is magándoki!
2012. szept. 19. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem húgycsőgyulladásod lehet, vagy nem kezelték ki megfelelően a prosztatagyulladásodat. Keress fel egy szakorvost, de ne az előzőt!
2012. szept. 19. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
ilyet én is szoktam néha érezni, nem voltam vele orvosnál, de nekem pár perc max óra múlva elmúlik. és viszonylag ritkán jelentkezik újra. de vizelés közbe nem érzem soha.
2012. szept. 19. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!