Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Önkéntes körülmetélésért...

Önkéntes körülmetélésért mennyit kell fizetni?

Figyelt kérdés

Nincs fitymaszűkületem, csak egyszerűen szeretnék körülmetélt lenni. Tudom ez első hallásra ostobaságnak tűnik, de már 16 éves korom óta körülmetélt szeretnék lenni. Úgy érzem most eljött az ideje. Hallottam hogy kiszáradhat meg hasonlók, de én akkor is körülmetélt szeretnék lenni.

Rögtön mehetek urológushoz és ezt neki kell megmondanom, vagy beutaló is kell?

Nem lehet 50e forint alatt megoldani, mondjuk 20e forintért? Csak van olyan orvos akit le lehet fizetni, hogy írja rá hogy fitymaszűkület, vagy ilyesmi.

Addig úgysem tudok megnyugodni amíg nem leszek körülmetélt, egyszerűen vágyom rá.

18/F

2012. szept. 19. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Fú , milyen veszekedés lesz itt xD

Na de hogy ne offoljam: Én nekem muszáj volt körülmetéltetni (fitymaszűkület) de ha nem lett volna muszáj nem csináltatnám meg , de te tudod :/

2012. szept. 19. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Önkéntes körülmetélés? Ilyet se hallottam még.
2012. szept. 19. 01:10
 3/10 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem csak trollkodik, stílusából ítélve.
2012. szept. 19. 02:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezek nem igazán voltak hasznos válaszok, és nem trollkodom. Tényleg szeretném megcsináltatni. Remélem azért a többi hasznosabb válasz lesz.
2012. szept. 19. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Plasztikai sebészeten 120000-150000Ft ha orvosi indok nélkül csináltatod.

Beszélj egy urológussal, ha már levágta úgysem lehet megállapítani volt e szűkületed.

2012. szept. 19. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm, végre egy normális válasz.
2012. szept. 20. 00:15
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Ha ennyire vágysz rá, miért itt érdeklődsz? Miért nem az index-fórumon? Ott vannak a TKM-keselyűk (pl. a "jóvágásúfiú andrás"), nem itt! Ők ebben sokkal okosabbak, mint mi vagyunk, ott érdeklődj, vagy egy pszichológusnál!

De egyébként miért/mi miatt akarod magadat ennyire mániákusan körülmetéltetni? Mi miatt kezdtél erre vágyni?/Mi miatt döntöttél így?

2012. szept. 20. 05:27
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell lefizetni senkit, és simán elvégzik ezt a beavatkozást bármelyik kórház Urológia osztályán! Mivel az orvosok többsége támogatja, ha szeretnéd, meg fogja csinálni a műtétet! Egyébként ha merev állapotban szoros csak, akkor nem forgja a merevedést előidézni senki, el fogják hinni, hogy ilyen és ez neked kellemetlen!

Bátorság és sok sikert!

2012. szept. 21. 11:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 11:07. Végre ez egy nagyon hasznos válasz volt. Összeszedem a bátorságom, és tényleg meg fogom csináltatni.
2012. szept. 21. 15:34
 10/10 szellkriszta ***** válasza:
83%

Már látom, ez egy régebbi kérdés, éppen ezért sztem időszerű megkérdezni téged: tényleg megcsináltattad? Ha akartál, mostanra megtaláltad a megfelelő kórházat. Amúgy meg miért vágysz erre?

Csak azért kérdem, mert a barátom is gondolkodott az önkéntes körülmetélésen, és nekem, mint lánynak tetszett is az ötlet. Aztán hátrahúzva tartotta egy jó ideig, és kiderült, hogy elég durván kérgesedik tőle a makkja, ezért inkább nem vágtunk le semmit.

Ja, tényleg, azt akartam még kérdezni, h van-e barátnőd? Neki mi a véleménye a dologról?

2012. nov. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!