A Herezacskómba különös csomót érzek. Mi lehet?
bizony menjél minél előbb orvhoz. Akár kóros szövetszaporulat (rák ) is lehet, ami a fiatal férfiak körében ( is) sajnos nagyon gyakori.
Urológushoz, amint tudsz menj. Lehet nincs nagy gáz, de legalább tudod hogy oké vagy
Herevisszértágulatod van nagy valószínűséggel.
Go a doki.
Nem veszélyes, de lehet belőle egyéb probléma.
Szia. Végre találok egy vkit akinek ilyen van mint nekem!
Nekem is ez van a bal herémnél. A bal herém lentebb is van és olyan mintha tyúkbélszerű erek lennének ott. Én voltam urológusnál 17 évesen, most júniusban. Elsőre nem látott semmit de elküldött ultrahangra. Ott megállapították hogy here viszértágulatom van. Visszamentünk az eredménnyel az urológushoz és azt mondta hogy ő nem látott nagyobb bajt (másodjára meg sem nézett) , DE azt mondta hogy úgy hordjam a heréimet hogy hajtsam fel őket a hasam felé és testhez simuló boxert hordjak. Egy év múlva vissza kell majd mennem. Először meg se mertem mondani a szüleimnek ezt az egészet hgoy fáj a bal herém, de végül sikerült. Másnap már tűztünk is az orvoshoz. Jobb elmenned most mint mikor már késő. Én is csak azért gondoltam végig ezt, mert belegondoltam, hogy mivan ha nem lehet gyerekem, mert akkor megőrülnék. Ezért elmondtam. :) SOk sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!