Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A Herezacskómba különös...

A Herezacskómba különös csomót érzek. Mi lehet?

Figyelt kérdés
Igazából olyan mint ha sok ér lenne össze csomósodva..ne tudom mi lehet, volt már valakinek ilyen? orvoshoz forduljak vele?
2009. júl. 30. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

bizony menjél minél előbb orvhoz. Akár kóros szövetszaporulat (rák ) is lehet, ami a fiatal férfiak körében ( is) sajnos nagyon gyakori.

Urológushoz, amint tudsz menj. Lehet nincs nagy gáz, de legalább tudod hogy oké vagy

2009. júl. 30. 21:36
 2/8 anonim válasza:

Azonnal menj dokihoz!

L.

2009. júl. 30. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is van valami pici kemény csomó (max akkora mint egy lencse) ami összekötetésbe van a herémmel. annyit mondott a doktor hogy nyugi sok minden mirigy féle van ott ami furcsa lehet ne ijedjek meg. (de milyenek?) ez már 5-6 éve volt. a csomót meg nyolc éve tudom kb. de orvos tudja igazábol megmondani mi is az.
2009. júl. 30. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
az a doktor csak körzetiorvos volt
2009. júl. 30. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Azonnal menj dokihoz. Egy ismerosom fiának akkor vették észre amikor sorozásra ment a katonasághoz.(Amikor még kotelezo volt a katonaság)Rákos volt. Honapokon belul meghalt. (A tragédia ebben az volt, hogy a fiú anyukája egészségugyi novér volt, csak a fiú nem merte elmondani,amikor észre vették már késo volt.)
2009. júl. 30. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg. Amit érzel, vagy valószínűséggel varocele, másnéven herevisszér-tágulat. Egyszerűen, műtéttel gyógyítható elváltozás, általában bal oldalon található. A káros mivolta abban jelentkezik, hogy melegen tartja a herét, ezért a spermiumok minősége romolhat, ettől terméktelenséget okozhat. Érdemes megmutatni orvosnak, de nem halálos.
2009. júl. 31. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Herevisszértágulatod van nagy valószínűséggel.

Go a doki.

Nem veszélyes, de lehet belőle egyéb probléma.

2009. aug. 1. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia. Végre találok egy vkit akinek ilyen van mint nekem!

Nekem is ez van a bal herémnél. A bal herém lentebb is van és olyan mintha tyúkbélszerű erek lennének ott. Én voltam urológusnál 17 évesen, most júniusban. Elsőre nem látott semmit de elküldött ultrahangra. Ott megállapították hogy here viszértágulatom van. Visszamentünk az eredménnyel az urológushoz és azt mondta hogy ő nem látott nagyobb bajt (másodjára meg sem nézett) , DE azt mondta hogy úgy hordjam a heréimet hogy hajtsam fel őket a hasam felé és testhez simuló boxert hordjak. Egy év múlva vissza kell majd mennem. Először meg se mertem mondani a szüleimnek ezt az egészet hgoy fáj a bal herém, de végül sikerült. Másnap már tűztünk is az orvoshoz. Jobb elmenned most mint mikor már késő. Én is csak azért gondoltam végig ezt, mert belegondoltam, hogy mivan ha nem lehet gyerekem, mert akkor megőrülnék. Ezért elmondtam. :) SOk sikert! :)

2009. aug. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!