Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafelrepedés, esetleg egy...

Fitymafelrepedés, esetleg egy következményes fitymaszűkület egy "jótanács" miatt. Véleménye valakinek?

Figyelt kérdés

Éjszaka sírtam, hogy milyen anya vagyok, ha a gyerekem nem tőlem kér segítséget, hanem ezen az oldalon. Mit rontottam el a nevelésében? Kicsi kora óta bizalomra tanítjuk az apjával együtt, nem is értem mi történhetett. Legalább annak örülök, hogy könnyek közt, de elmondta mi, hogy volt.

Itt kért segítséget a fütyije miatt. Elolvastam a válaszokat, és a leveleit is. Olyanokat tanácsoltak neki privát levélben, hogy szedje föl magának a letapadást, egy illető felajánlotta, hogy önkielégíteni is megtanítja. A legaggasztóbb az a levél volt, amelyben fényképet kérnek a fütyijéről! Az utóbbiról mit gondoljak, hogy pedofil? Ettől, elmondása szerint meg is ijedt kicsit a kisfiam. Ezek az emberek nem véletlenül válaszoltak privátban és nem nyíltan!

Egy 12 éves gyereknek , nem azt kellett volna tanácsolni, hogy bármilyen kellemetlen is anyukájának szóljon? Azért voltak ilyen emberek is, azoknak köszönöm! A nyíltan adott válaszokkal nincs is gond. Nyilván többségében anyukák.

A privát „jótanács” következménye az lett, hogy délelőtt a sebészetre kellett vinnem. Este fürdésnél megpróbálta megoldani a letapadást és berepedt a fitymája. Nem nagy helyen, de elég volt ahhoz, hogy fél éjszaka ne aludjunk. Az egész fitymája és makkja beduzzadt, és irtóra fájt. Jéggel kellet borogatni. Ja és a sebészet is egy kín volt, mellesleg dícséretet sem kapott !

Csak remélem, hogy nem fog hegesen gyógyulni, és kialakítani egy másodlagos fitymaszűkületet, aminek aztán ki tudja mi lehet a következménye. Mindez egy „jótanács” miatt. Én aláírom, hogy jó szándék vezérelte az illetőt, de sajnos rossz következménye lett!

Írhattam volna privátban, csak a levélíróknak, de azért írtam le egy külön kérdésben, hogy minél többen elolvassák és esetleg okuljanak belőle. Amit mi felnőttek jó tanácsnak vélünk, nem biztos, hogy egy gyerek részére az!

A többi aggodalmát amúgy megbeszéltem vele, és egyáltalán nem haragszom rá a történtek miatt, csak elkeseredtem, hogy itt vázolta a problémáját és nekem már csak akkor szólt, amikor nagyobb lett a baj.

Kinek mi a véleménye a történtekről? Mi lesz ennek a későbbi következménye?

Aggódom!

Lehet rám nyugodtan szitkot szórni, hogy minden az én hibám, mert rossz anya vagyok, ez bennem is ott van!

A könnyebbség kedvéért, ez volt kisfiam kérdése:

„Éjjel felébredek mer fáj ahogy feláll a fütyim. Ez attól van mert kicsit letapadt? Ja és mostanában lilásabb a bőr alatt, az baj? Kell orvosnak szólni, anyámnak nem merek. Amúgy csak 12 vagyok. Mit csináljak?”

2012. szept. 12. 11:32
1 2
 11/11 anonim válasza:
Kedves Anyuka! Teljesen egyet értek önnel! Viszont az is igaz h ez inkább férfi dolog! Ez a "küldj a kukidról egy képet meg megtanitalak maszturbalni meg dugni" ez engem nem hagyna nyugodni! Én utána járnék h ki irt ilyeneket és feljelentenem! Remélem már jobban van a fia! Jó egészséget! Önnek meg kitartás
2015. júl. 24. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!