Valaki tapasztalt már hasonlot?
Figyelt kérdés
Szoval van hogy elmegyünk a barátnömmel valahova és mindig ugy lázba jövök töle hogy igen sokat álllll az aminek kell és ha hosszab ideig abgyunk eggyüt általába a nap végére ugy megfájdul a herém hogy járni nem tudok miért van ez ?2012. szept. 11. 20:09
1/4 anonim 

válasza:

Azért mert felizgulsz, de nem élvezel el, azaz nem üríted ki az ondót!
2/4 anonim 

válasza:

Amúgy nem tapasztaltam hasonlót, mert nőből vagyok!
3/4 anonim 

válasza:

Tapasztaltam ilyet. Egyik régi bnőmnél volt állt egésznap de nem csinált vele semmit és este fájt.. másnapra elmulik az a baj ilyenkor,hogy nem ürited ki
4/4 anonim 

válasza:

ez azért van, mert folyamatosan vérrel telítődik a heréd, de mivel az orgazmus elmarad, és egy idő után ez görcsöt okoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!