Àtlagosan hány éves korig nő a pénisz?
Figyelt kérdés
16 vagyok és 14 cm hosszù a péniszem erektált állapotban.
Van még esély rá hogy ez változzon?
2012. szept. 9. 22:16
1/9 anonim válasza:
nincs törődj bele h életed végéig lefogod hugyozni a saját töködet :D
2/9 anonim válasza:
Az átlag péniszméret ernyedten 7-10cm, mereven 13-18cm.
Tehát Te benne vagy az átlagban, és szerintem 17 éves korig nő még. Van még egy éved, nyugi!
3/9 anonim válasza:
első vagyok a viccet félre téve a második jó nagy butaságot írt egy férfi 24 éves koráig növésben van így a nemi szerve is szal nyugi igazából nem fogod egész életedben lehugyozni a tököd..:)
4/9 anonim válasza:
"A pénisz növekedése általában egyéni, genetikailag és hormonálisan meghatározott, és a különböző életszakaszokban más-és más gyorsasággal zajlik, általában 17- 20 éves kor között eléri (erektált)hosszának 98%-át."
Akkor azért olyan hülyeséget nem írtam??? A 17. életévben gyakorlatilag befejeződik a nemi fejlődés.
Egyébként meg miért nem lehetett elsőre normális választ adni?!
5/9 anonim válasza:
A pénisz növekedése a nemi érés befejeztével be is fejeződik.Ez akár 16,vagy 18 éves korban is lehet.
Teljesen egyén függő .
6/9 anonim válasza:
Ez nekem nem 14-nek tűnik barátom http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3.. :D
9/9 anonim válasza:
Na mi van dyly? Megnőtt mán azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!