Nehéz székeléssel és bal oldalt szúró fájdalommal milyen dokihoz?
A párom már 1 hete nehezen székel, és a bal oldalán, közvetlen a tüdeje alatt fájdalmat érez. Először csak akkor fájt ha hajolásból felállt, olyankor szúrt neki. Majd egyre jobban fájt, egyre erősödött a fájdalom, és most már szinte mindig fáj neki. Nem tudom hogy ez összeköthető e a székeléssel, de ezzel egyidejűleg kezdődött a nehezebb székelés is.
Hová forduljunk? Milyen orvoshoz? a háziorvosunk használhatatlan sajnos....
Oké, de milyen szakorvos foglalkozik ezzel? Mert a háziorvosunknak meg kéne mondani hová küldjön. Inkább nem minősíteném itt a tudását, lényeg hogy én is simán lehetnék doki ennyi erőből mert ő konkrétan semmit nem tud....
Szóval nekünk kéne megmondani a házidokinak hogy hová adja a beutalót.
Vegyél szűztea kapszulát, minden este vegyél be egyet. Esténként gyümölcs joghúrtba, keverj bele zabkorpát és egy bögre vizet igyál meg előtte.
Napodat is kezd azzal, hogy éhgyomorra igyál meg 4 deciliter vizet. Egy hét múlva garantáltam minden reggel gond nélkül mész WC-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!