Milyen gyogyszereket kell hogy szedjek?
Kedves 08:44-es válaszadó!! Csak remélem, hogy nem férfi vagy!! Légyszíves végy elő egy könyvet a szaporodásról!!
Sperma = ondó, amely több összetevőből áll, köztük a spermiumokból(hímivarsejtek), mely nem összekeverendő magával a sperma szóval!!!
Egészséges férfinél a kilövellő ondófolyadék kb. 2-5 ml.
Szerintem kedves kérdező ez nálad sem kevesebb, e miatt nem kell gyógyszert szedni. Nem tudom mennyi idős vagy?? A próbléma abból lehet, ha esetleg maga a hímivarsejtszám kevés, mert így kevésbé leszel nemzőképes.
Jó egészséget kívánok neked, és ne aggódj!!!
Bocs, azt hittem csak túl aggódod, de az a pár csepp tényleg kevés. Kezdetektől fogva ennyi ürül, v. csak mostanában?
Nem akarlak ijesztgetni, de az ondó valamely összetevője lehet, hogy nem ürül ki rendesen pl.elfolyási akadály miatt, v. a húgyhólyagodba ürül. A legokosabb amit tehetsz, hogy felkeresel egy andrológus szakorvost, v. ha az nincs a lakóhelyeden, akkor urulógust. Szívesen venném, ha kiírnád mi volt a gond!!
Nem vagy esetleg cukorbeteg? Most olvasok egy könyvben utána a próblémádnak és az is okozhatja a kevesebb ondót, de nem tudom mi lehet az összefüggés.
Mindenesetre tényleg keress fel egy szakorvost!!
Az eddigi egyetlen válaszadód vagyok /kivéve az 1. baromságát/
Sajnos több ötletem nincs a próblémádra. Tényleg keress fel egy andrológust, mert nyilván valami gond lehet a háttérben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!