Hogyan kell borotválkozni?
Sziasztok!
15 éves vagyok és már kb egy fél éve megjelent a bajszom.
Nem túl nagy(de azért ha arra figyelnek meg lehet látni) viszont pár osztálytársam borotválja(nem az enyémet:D) szóval akkor már én is elkezdeném:).
Csak nem tudom hogyan mert az arcomat nem kell és amiket olvastam szinte mind arcról beszélt.
És még azt szeretném kérdezni hogy mennyi időnként kell borotválni?( ilyen idősen)
Előre is köszi válaszokat! :)
Megnedvesíted a bajuszrészt, kensz rá valami síkosítót-nem kell drága borotvahab,elég a szappan is pl- és egy éles borotvával-lehetőleg ne a régi pengecserélős fajtával,mert azzal tuti elvágod magadat- és kissé odanyomva a borotvát,a szőrszálak növekedési irányával ELLENTÉTES IRÁNYBAN -elvileg fel az orrocskád felé- leborotválod :)
öblítsd le,töröld meg és utána kenj rá arcszeszt,hogy ne sebesedj ki. Hogy milyen időközönként borotválkozol,az tőled és a szőrösödés fokától függ.Majd ráérzel :)
Remélem,tudtam segíteni! :)
#1: Ellentétes irányban? Nekem az nem megy bajusznál, első alkalommal nekem kicsit kipattogzott a bőrőm ott. Én a növekedés irányával megegyezően és rá merőlegesen (orrtól száj felé) szoktam borotválni.
Pajeszomnál meg mind a négy irányból szoktam, így ugyan minimálisan látszik, hogy van/volt ott szőr, de érezni egyáltalán nem lehet (a szúrós érzést).
Az más kérdés, hogy kinek bírja a bőre az ellentétes irányú borotválást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!