Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek egy 15 éves...

Szerintetek egy 15 éves fiunál normális ez a pénisz?

Figyelt kérdés
a mérete 11cm hosszu 11cm kerület és fog még nőni vajon viszont 160 cm magas vagyok! Légyszi irjatok!

2012. szept. 1. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A fiúk egyébként is később érnek, mint a lányok. Szóval nyugi :)
2012. szept. 1. 23:25
 12/16 anonim ***** válasza:

hm...106 köbcenti...

Még nem kell hozzá jogsi ne aggódj, de ha nő, akkor már egy A korlátozottat le kell tenned.

2012. szept. 1. 23:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, jól írtad, kérdező, csak az első válaszoló szeret okoskodni, viszont ezt most csúnyán bebukta..:)

Erre azóta rá is jött, és most valószínűleg nagyon frusztrált...:)

2012. szept. 1. 23:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak kicsit paráztam hogy enél már nem lessz nagyob és a nők nem fogják élvezni az együtlét!
2012. szept. 1. 23:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát fog még nőni,de eleve nagyon alacsony vagy és mint írod még hónajszőrőd sincs,igen későnérő típus vagy,a 13 évesek is túl szárnyaltak már,de nem bántásból írom.A szüleid is ilyen alacsonyak,mert akkor lehet viszonyítani hogy milyen magas leszel majd?

16 éves korodra már spermádnak is kellene lenned,ha nem akkor egy orvost keress majd fel,de szerinem 1 év múlva 16 éves korodra csak felgyorsul a fejlődésed.

2012. szept. 10. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:

nekem 12 hosszú és 13 kerületű

Az elsőnek pedig: Te negyon hű*e a kerület, átmérő 5.-6. os anyag!!!

2012. okt. 28. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!