Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon riasztó?

Nagyon riasztó?

Figyelt kérdés

2 dologgal is megáldottak engem, amiktől nem vagyok elájulva. Mind 2 dolog normális, elméletileg nem kellene vele foglalkoznom, a férfiak 60%-a ezzel küszködik.

Az egyik : [link] Ilyen a herezacskóm, és a péniszem töve...

A másik ez a Pearly Penile Papules (PPP) : [link]

Hasonló, de nem ennyire sűrű és nagy. A2. műtétileg eltávolítható, nem szeretném hogy laserrel nyúlkáljanak ott... Szánjam magam mindenféle kezelésre vagy nagyon riasztó lányok? Ne baromkodj így is elég szar nekem!

2012. szept. 1. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
igen!
2012. szept. 1. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Észre sem veszik bakker, ha nem hívod rá fel a figyelmet...
2012. szept. 1. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:
egyik sem látszik ennyire mint a képeken, meg hát nem borotválom csupaszra, hogy jobban látszódjon...
2012. szept. 2. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen és egyik barátnőm sem szólt még emiatt.gondolom nem is nagyon érdekli őket tekintve hogy elég sok férfinak ilyen...
2012. szept. 2. 02:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Elárulok valamit a legtöbb nő a legalapvetőbb anatómiai dolgokkal sincs tisztában, még a saját testét illetően sem, hát még a férfiéval.
2012. szept. 2. 09:44
 6/6 A kérdező kommentje:
rendben megpróbálok nem foglalkozni vele :)
2012. szept. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!