Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nektek mikor kezdett el nőni...

Nektek mikor kezdett el nőni a farkatok és meddig nőtt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 16:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
82%
Ezt azért ne úgy képzeldd el h akkorát nő hogy nem fér a gatyádba, körübelül a testeddel arányosan nüvekszik sztem.
2009. júl. 27. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ:

hány éves vagy?

szőrösödsz már?

milyen magas vagy?

mutálás?

első magömlés?

2009. júl. 27. 18:20
 3/11 A kérdező kommentje:
15, szőrösödöm, mutálok, 170, nem volt mert már előtte kivertem
2009. júl. 27. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az anyám méhében elkezdett nőni, és úgy 18-19 éves koromig vettem észre, hogy megállt.

Sajnos nem nőtt olyanra, amilyenre szerettem volna, de működik és ez a lényeg. :-D

2009. júl. 27. 20:26
 5/11 anonim ***** válasza:

A sokat kérdező vagyok! Nincs okod arra, hogy félj, még nem maradtál le! A hormonális dolgok már beindultak nálad, szóval lassan el kell kezdenie nőni! De az is lehet, hogy neked kisebb lesz, mint amit elvárnál! Sajna ezzel én is így vagyok, én is vártam, hogy mikor kezd már végre nőni... El is kezdett, de nem sokat változott!

Esetleg, ha még leírnád, hogy most mekkora, akkor még fűzhetek hozzá némi okosságot!

De ha téged ez nagyon zavar (mármint, hogy még nem kezdett el nőni), akkor elmehetsz orvoshoz is, és ő biztosat tud mondani neked!

2009. júl. 27. 21:03
 6/11 anonim válasza:
Azé ez elég fura én 14 vagyok és én má tiszta szőr vagyok nálam ez 12 éves koromba kezdődött.
2009. júl. 27. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó hozzászóló! Nem a szőrösödésről szólt kérdés, hanem a farkad növekedéséről:D
2009. júl. 27. 22:26
 8/11 A kérdező kommentje:
most mértem először és 13,5 körül van állva
2009. júl. 28. 10:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem tudom, hogy mire vársz! Nem hiszem, hogy amikor megszülettél is ekkora lett volna, szóval már elkezdett nőni! Az, hogy csak ekkorára, valószínüleg családi örökség, de nem kell elkeseredni, még nőhet!

Meg mellesleg a hüvelyben az ingerközpont az első 4 cm-ben helyezkedik el, szóval ha csak a makkodat teszed be is örömöt okozhatsz egy lánynak! Nem az a lényeg, hogy 20 cm-es farokkal kell őket szúrkálni és nem attól leszel jó szerető, hanem attól, hogy mennyire figyelsz rá, mennyire szeretnél neki örömet okozni!

19f voltam sokszor

2009. júl. 28. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én17 éves fiú vagyok és 17-18 centi között szokott mozogni a végméretem. :) NEm tudom hogy miért ingadozik de ez a méret jó. :) Ez az egész férfiasodás 10 év után kezdett beindulni, eleinte csak a farkam nőtt, 12-14 évesen elkezdtem szőrösödni majd 15 év körül mutálni ami már befejeződött :) Már kecskeszakállam van, szőrösödök, persze nem gusztustalanul. :) sok siekrt, ne aggódj! minden rendben lesz
2009. aug. 1. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!