Nektek mikor kezdett el nőni a farkatok és meddig nőtt?
Sok mindentől függ:
hány éves vagy?
szőrösödsz már?
milyen magas vagy?
mutálás?
első magömlés?
Nekem már az anyám méhében elkezdett nőni, és úgy 18-19 éves koromig vettem észre, hogy megállt.
Sajnos nem nőtt olyanra, amilyenre szerettem volna, de működik és ez a lényeg. :-D
A sokat kérdező vagyok! Nincs okod arra, hogy félj, még nem maradtál le! A hormonális dolgok már beindultak nálad, szóval lassan el kell kezdenie nőni! De az is lehet, hogy neked kisebb lesz, mint amit elvárnál! Sajna ezzel én is így vagyok, én is vártam, hogy mikor kezd már végre nőni... El is kezdett, de nem sokat változott!
Esetleg, ha még leírnád, hogy most mekkora, akkor még fűzhetek hozzá némi okosságot!
De ha téged ez nagyon zavar (mármint, hogy még nem kezdett el nőni), akkor elmehetsz orvoshoz is, és ő biztosat tud mondani neked!
Akkor nem tudom, hogy mire vársz! Nem hiszem, hogy amikor megszülettél is ekkora lett volna, szóval már elkezdett nőni! Az, hogy csak ekkorára, valószínüleg családi örökség, de nem kell elkeseredni, még nőhet!
Meg mellesleg a hüvelyben az ingerközpont az első 4 cm-ben helyezkedik el, szóval ha csak a makkodat teszed be is örömöt okozhatsz egy lánynak! Nem az a lényeg, hogy 20 cm-es farokkal kell őket szúrkálni és nem attól leszel jó szerető, hanem attól, hogy mennyire figyelsz rá, mennyire szeretnél neki örömet okozni!
19f voltam sokszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!