Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ezzel mit tegyek? (Makk)

Ezzel mit tegyek? (Makk)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ezzel mit csináljak? Itt a hosszú történet: (lécci olvasd végig :S)

15éves vagyok, és 4napja jöttünk haza, Balatonról.

első fürdésnél még semmi rossz nemvolt, de később rá másnap, amikor fürödtem a balcsiba, olyan furcsa érzés volt, gondoltam a víz hatása, De! kijöttem és fájt a makkom, visszamentem a házba, és megnéztem hogy mi a helyzet, és olyan mint ha lerakódott volna rá valami cucc. ilyen fehéres, szóval mintha kosz száradt volna rá. élősszőr átmostam mondom jó lesz ez így, majd minden rendben ment, de aztán megint megtörtént, de volt bennem egy érzés hogy én nem akarok vízbe menni. de mentem. és ez a cucc mintha rátapadt volna alig jön le, de mire lesikerül jönnie, addigra meg már fáj a makkom a dörzsöléstől, mert szimplán nem hozza le maga a víz. zsebkendővel segítek rajta. és most olyan mint amikor tudjátok a boxer nyoma ottmarad a derekatoknál, na most a makkomon van olyan, de csak 3csik, de ez szerintem a dörzsölés hatása. és azt szeretném kérdezni, hogy mióta ez rajta van nekem ez kellemetlen érzés, fájó. De félek az egész makkomat dörzsölni egész álló nap mert sérülékeny ugyebár. és ez az akármi pedig ott van. Gondoltam rá hogy kiáztatom, de azsem nagyon akar segiteni :S

szerintetek? :S félek hogy ebből komolyabb baj lesz.

2012. aug. 27. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne dörzsöld, irány a bőrgyógyász!
2012. aug. 27. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez lehet gombás fertőzés is.
2012. aug. 27. 19:48
 3/9 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, lehet hogy semmi komoly, de tudod, hogy félni... :)
2012. aug. 27. 19:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Értettem, rendben! Köszi a választ! :)
2012. aug. 27. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyilvános WC-ben, zuhanyzóban kaphattad el az első nap.:(
2012. aug. 27. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:
...ja, meg ha esetleg együtt voltál valakivel... csak 15 évesnél nem jutott eszembe, de ma már vannak olyan gyerekek is....
2012. aug. 27. 19:57
 7/9 A kérdező kommentje:
szűz vagyok, eddig öszvisz 1csajom volt. nem voltam együtt senkivel sem :|
2012. aug. 27. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
A bőr- és nemibeteg-gondozóba menj el mihamarabb, és ne félj! Ott megnéznek, és letisztázzák, ami a bajod. Kitartás! ;)
2012. aug. 29. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Esetleg használj még kíméletesebb tusfürdőt vagy valamit, de ne szappant! Itt olvastam... ő is segíthet akár...

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

2012. aug. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!