Veet szőrtelenítő krémet használtam a hónaljamon és az egyik szinte azonnal bepirosodott és fáj. Valószínüleg volt ott valami probéma a bőrömmel alapból is. Fenistil géllel kezelhetem? Még mindig fáj, tegnap óta.
Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 08:49
1/4 anonim válasza:
inkább alapos lemosás és jegelés, illetve több pohár tej (vagyis leginkább egy kalciumtabletta), mert nekem úgy tűnik, allergiás vagy...
próbálj meg a lábefejeden bekenni egy nagyon pici, régi 1ft-os méretű helyet bekenni a veet-tel. ha nem lesz piros, egy 10 ft-ost. ki kellene előbb deríteni, hogy allergiás tünete, mielőtt kezeled.
amíg nem tudod a választ, inkább jegeld a hónaljad és ne kenj rá semmit.
2/4 anonim válasza:
Fenistilt nyugodtan használhatsz rá, az allergiára való és biztos, hogy nem árt. Tanulság: ha legközelebb kipróbálsz egy új kozmetikumot, tegyél 24 órával előtte bőrpróbát.
3/4 anonim válasza:
A bőrpróbát inkább az alkarod belső felén csináld. Szerintem is allergia (én is az vagyok, többek közt a Veet-re is). Az érintett területet próbáld mindig szárazon tartani. Ha a tüneteid nem súlyosbodnak a Fenistil-től, akkor nyugodtan kenegesd tovább. Ha a bőrpír elkezd terjedni, irány a bőrgyógyászat! Egy jótanács: nehogy háziorvoshoz menj vele-engem már szépen félrekezelt hasonló tünetekkel a háziorvosom-másnap a bőrpír már a mellkasomon tartott, ami ugyanígy a hónaljamból indult és nagyon viszketett. Ekkor derült ki, hogy sokféle kozmetikumra durván allergiás a hónaljam, dekoltázsom, nyakam. Remélem veled nem lesz ilyesmi.
4/4 anonim válasza:
A VEET NEM JÓ, VÉKONY BŐRÖN.
Hónalj, Herezacskó, mellbimbó.
Mert a VEET MAR!
A szőrszálat is úgy égeti le a tövénél!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!