Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A metélt péniszre, hogyan...

A metélt péniszre, hogyan tudom visszanyújtani a fitymát?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor mond el neki hogy aki körül van metélve sokkal higiénikusabban tudja tartani,ápolni és a nők nehezebben kapnak méhszáj rákot.Olvasson utána.Szóval örülj neki!!Mindig jó illatú stb sorolhatnám.Ha nem lesz majd visszasírja még! :)))
2012. aug. 25. 21:35
 12/17 A kérdező kommentje:
köszike :)
2012. aug. 27. 17:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Hali!

Azt jobb, ha észben tartod, hogy CSAK SAJÁT INDÍTTATÁSBÓL CSELEKEDJ! :-o Nyilván én most egy picit magam ellen beszélek, mert inkább fitymapárti vagyok, de ez a fitymaszűkületeseknél is jól beváló tapasztalat.

Csak akkor vágj bele visszanyújtani a fitymádat, ha eltökélted, hogy...

"-- Oké, én ezt akarom, és végigcsinálom!"

...különben ne!

Ha csak a párodat... (ő is hány éves?) ...zavarja, akkor azt tisztázzátok, mi ill. miért zavarja, és hogyan? :-s

Üdv: EE

2012. aug. 29. 00:54
 14/17 anonim ***** válasza:
43%

Fitymát visszanyújtani természetesen nem lehet, hiszen nem összezsugorították, hanem eltávolították.

Nem is érdemes nyújtogatni a maradékot sem, gondolj csak bele: most elkezded nyújtogatni, aztán utána rájössz, hogy mégis jobb volt a fedetlen, akkor mehetsz újra az orvoshoz! Én még nem találkoztam olyannal akit zavart volna a fityma hiánya.

2012. okt. 2. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:

"Fitymát visszanyújtani természetesen nem lehet, hiszen nem összezsugorították, hanem eltávolították."

_ Honnan veszed ezt a hülyeséget, előző, hogy nem le7?

"Nem is érdemes nyújtogatni a maradékot sem, gondolj csak bele: most elkezded nyújtogatni, aztán utána rájössz, hogy mégis jobb volt a fedetlen, akkor mehetsz újra az orvoshoz!"

_ Most akkor nem LEHET, vagy nem ÉRDEMES? Egyik mondatoddal agyonvágod a másikat előző! Hülyeséget ne írj, vagy írás előtt ne fogyassz annyi pálinkát, kergebirka!

"Én még nem találkoztam olyannal akit zavart volna a fityma hiánya."

_ Én meg már nemegyszer.

2012. okt. 2. 14:34
 16/17 anonim ***** válasza:

@ Kérdezőnek:

Nem tudom, azért nem reagálsz, mert már tárgytalanná vált-e a dolog, vagy azért, mert nem látogatsz ide vissza, mindenesetre, ha a dolgot jól megfontoltad, és úgy érzed, hogy TE, A SAJÁT EL6ÁROZÁSODBÓL valóban szeretnél belevágni a fityma vixxanyújtásába, úgy ajánlom szíves figyelmedbe az alábbi topikot, amelyben ucsak publikáltam erről vmennyit, benne természetesen hasznos linkekkel a visszanyújtást elősegítő eszközökről is többek között:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

2012. okt. 8. 22:22
 17/17 anonim ***** válasza:
88%

Áruljátok már el hogy miért lenne higiénikusabb,komolyan kíváncsi vagyok rá!Tehát a civilizált ember minden nap fürdik legalább egyszer,ha nem vagy körbemetélve ugyanolyan tiszta vagy ..nem értem hol az összefüggés?!

Egy metélt farok is ugyanolyan büdös ha nem mosod meg két napig!

2012. okt. 30. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!