Urológushoz háziorvostól kell kérni beutalót? Vagy ez hogy működik?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 20:22
1/10 anonim válasza:
bemész az sztk-ba és már egyből mehetsz is. Én sose krétem beutalót. Telt hólyaggal menj!!! ezt ki is írják és még vízadagoló is van az ajtó előtt:)
2/10 anonim válasza:
Nálunk sem kell beutaló, viszont időpontot kell kérni az urológiai szakrendelésre a rendelőintézetben. Persze sürgős esetekre minden nap fenntartanak külön időpontokat. Nálunk nem kell teli hólyaggal menned, mert ha vizelet vizsgálatot kérne az orvos, azt úgyis csak a pár emelettel feljebb lévő laborban csinálják meg.
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Szóval csak bemegyek korházba és kérek egy időpontot az urológiára. és kész köszönöm szépen a válaszokat
2012. aug. 18. 20:34
4/10 anonim válasza:
Kórházba nem feltétlenül, csak ha van ambuláns szakrendelés.
Inkább a területileg illetékes szakrendelőbe nézz el.
5/10 A kérdező kommentje:
Az nem hinném hogy lenne itt ilyesmi :) az a baj mert itt egy db háziorvos van akihez mindenki megy de az kb semmit se tud ezért gondoltam hogy korházba menni mert általában itt mindig mindennel odaküldenek kivéve fogdoki
2012. aug. 18. 20:48
6/10 anonim válasza:
Urológiára sehol sem kell beutaló. Időpontot sem kell kérni. Nem kell tele hólyaggal menni. Az a hasi uh-ra kell. Ha nem tudod, hogy hol van legközelebb ilyen szakrendelés, hívd fel a háziorvost. Aug.1-éjével megváltoztak az utaltsági rendek. A háziorvosok lettek ez irányba tájékoztatva.
7/10 anonim válasza:
Igaza van az előttem hozzá szólónak
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
2012. aug. 19. 13:11
10/10 anonim válasza:
én felhívtam őket és azt mondták hogy csak januárban van időpont. akkor hogy van ez? nem mindenhol van az hogy bemegyek és csak kivárom a sorom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!