Szopcsecs kérdése:
Canesten krémet lehet recept nélkül venni?
Figyelt kérdés
A p&csömre,mert hámlik a makkom alatti bőrréteg. Nem annyira intenzív,de néha viszket is. Gondoltam majd elmúlik,ha kenegetem körömvirág krémmel,de semmi..
gyorsan véget akarok vetni a dolognak. vegyek canestent?
2012. aug. 13. 23:06
1/2 anonim válasza:
Már mondtam neked a másik topicodban, hogy az nem hámlás, hanem trutyi! Ami mosással lejön. Fölösleges ezért kétnaponta új topicot nyitni. Ha meg nem hiszed, akkor mutasd meg a pöTsöd egy bőrgyógyásznak, ő majd megmondja, mit kell rákenni. Nem körömvirág, meg Canesten (ami egyébként vény nélkül kapható, de gombára van, nem hámlásra, szóval érted…). Minden xart a pöTsödre kensz tesztelés céljából? Mi vagy te? Önkéntes labormajom? Nem félted a végtagjaidat?
2/2 anonim válasza:
Pedig jól leírta.
Mutasd meg orvosnak, vesz kenetet, és megmondja mi az.
Ha nem gomba, akkor a Canesten amúgy sem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!