Ez lehet? Magas vérnyomás?
Figyelt kérdés
magas vérnyomás okozhat merevedési problémát? június közepéig szinte minden második nap futottam 3 km-t és semmi problémám nem volt az ágyban. azóta nem futok, és kb 3 hete kicsit problémás volt a merevedés.. nem bírtam annyira.. ettől lehet? jah, 150 körül mozog a vérnyomásom. szóval lehet hogy azért van mert abbahagytam a folyamatos mozgást?2012. aug. 11. 23:31
2/7 A kérdező kommentje:
176-7cm, 86 k(voltam már 100 felett is..)17
2012. aug. 11. 23:50
3/7 anonim válasza:
amúgy minden nap 30perc olyan intenzitású mozgás ami megizzaszt már képes lejeb viszi a vérnyomást.
ha persze állandó magas vérnyomásod van
4/7 anonim válasza:
ha 2-3 napig minden nap többször megméred és 140 fölötti értékek jönnek ki , érdemes elmenni orvoshoz.
5/7 A kérdező kommentje:
egyébként súlyemelő vagyok és kb hetente 2x-3x járok el.. akkor el kéne kezdenem kicsit itthon is tornázni és rendbejönne?..
2012. aug. 11. 23:53
6/7 anonim válasza:
Ha jársz rendesen edzeni nem hiszen, hogy a futás nélkülözése miatt lenne..
Fekve mennyit nyomsz?
7/7 A kérdező kommentje:
nem szoktam fekvenyomni.. súlyemelő vagyok, de ha befekszem kb olyan 70-75... 120 al guggolok
2012. aug. 12. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!