Ezt lehet gyógyítani?
Figyelt kérdés
Régebben ettem táplálék kiegészítőt és azt hittem hogy attól impotens lesz az ember tőlük ( de ez nem így van urológus is megnyugtatott!). Most nagy bátorságot vettem fél év után hogy felkeressek egy pszichológust és segítsen rajtam, hogy újra normálisan működjön a nemi szervem.
Szerintetek ezt mennyire lehet gyógyítani?
Előre is köszönöm! 16/f
2012. aug. 11. 18:16
1/5 anonim 

válasza:

"Szerintetek ezt mennyire lehet gyógyítani?"
Mit? Hogy nem működik normálisan? Erekciós probléma vagy mi?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nincs merevedés.
2012. aug. 11. 19:18
3/5 anonim 

válasza:

Ez lehet fizikális probléma vagy lelki eredetű. Szerintem gyógyítható, de NE halogasd. Lehet pár év múlva már nem lehet helyrehozni. Megvizsgáltak urológián? Heréid, péniszed, hormonszintek stb? Ha igen és minden oké, akkor irány a pszichológus.
4/5 anonim 

válasza:

Azért egy urológiai kivizsgálásra elmennék és elmondanám az orvosnak, hogy mi a pálya. Esetleg továbbküld, ha szerinte szív vagy érrendszeri gond állhat a háttérben. Ha lelki eredetű, akkor a pszichológus simán segít.
5/5 anonim 

válasza:

Egyébként nekem írtál privátot, de nem értem miért félsz a pszichológustól? Elmész és beszélgettek. Ennyi... maximum ír valami stresszoldó gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!