Legtöbb 180 cm fölötti magas fiúnak a pénisze 17 cm vagy ennél több?
Figyelt kérdés
minden 180 fölöttinek legalább 17 cm-es a pénisze ?2012. aug. 8. 22:02
21/38 szamo77db válasza:
Nem hiszem, hogy összefüggés van a két említett dolog között.
22/38 anonim válasza:
24 éves vagyok
195 centi magas
14 centi a farkam mereven
nincs szabályszerű összefüggés
24/38 anonim válasza:
Legfeljebb nagyon laza (statisztikailag nem igazolható) összefüggés lehet, mivel az emberi test alapvetően mégis csak mutat valamelyes arányosságot. Egyébiránt a hosszú csöves csontok hosszúságát (növekedését) valóban az agyalapi mirigy növekedési hormonja szabályozza, de ez nem érvényes más csontokra és a test lágy részeire.
25/38 anonim válasza:
190cm vagyok
15cm a farkam
(viszont vastag: 5cm)
Nincs összefüggés szerintem.
26/38 szamo77db válasza:
De most már be kéne fejezni ezt a témát, mert semmi értelme nincs! Kérdező! Valami értelmesebb témával foglalkozzál!
27/38 anonim válasza:
En 180 latt vagyok es hoszabb mint egy old spice detodor de kb ugyanolyan vastag.
28/38 anonim válasza:
Nálam van kolleráció, persze csak anekdota, de:
195 cm magasság
25 cm pénisz
Vastagabb mint egy energiaital
30/38 anonim válasza:
Nincs ez összefüggésben!
Én pl 192 cm magas vagyok, és mereven 14-15 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!